צהריים סוערים

צהריים סוערים

עלינו ביום השבת הזה. אם זיכרוני אינו מטעה אותי ביקשתי שבת שלווה ורגועה לא? גרררר
וכל ביום הזה התחילו בפעולה צבאית ובלשכת ראש הממשלה מאשרים שפעולת התקיפה של חיל-האוויר פתחה למעשה את תגובות ישראל להפרת הרגיעה על ידי חמאס. אני מקווה שמישהו יודע שם מה הוא עושה
ושהפעולות האלה יסתיימו במהירות במינימום פצועים והרוגים לשני הצדדים רק טוב!!!

עופרת יצוקה..העיקר שם כבר מצאו לפעילות

כל כך מצער כל כך כואב התחילו כבר עם הקפצות של חיילים בחזרה ליחידות. המתח ניכר אצל כולם אזעקות נשמעות גם באשדוד. היו נפילות בקרית גת. עד מתי מקווה שזו לא התחלה של עוד מלחמה נוראית שיודעים היכן מתחילה אבל איך תסתיים ומתי רק לאלוהים פתרונים.. שנדע רק טוב

טפייייי../images/Emo46.gif

לא סובלת מלחמות טפייייי אבל גם לא יכולה לסבול חוסר צדק
שום מלחמה היא לא טובה ובשום מלחמה אין צד אחד שמנצח וצד אחד שמפסיד שני הצדדים תמיד מפסידים משהו אבל הגיע זמן לעשות משהו, השאלה רק היא מה זה המשהו הזה. מקווה שהמבצע הזה יסתיים מהר ובכמה שפחות אבדות. רק טוב!!!

אכן נקווה שהסיוט הזה יגמר כמה שיותר מהר.

מסכנים תושבי הדרום, כמה זמן עוד אפשר לחיות בסיוט הזה?

ברק 188

New member
סוער...סוער

וכתבתי שעוד לפני כיבוי הנר השמני של חנוכה נהיה שוב במיני מלחמה לא שרציתי פשוט נגזר עלינו וזאת על מה ולמה...פשוט עד כמה מדינה יכולה להבליג שיורקים עליה פותחת מטרייה וחושבת שגשם הוא היורד די יש גבול...והוא פרוץ אני שונא מלחמות אני שונא אלימות יותר שלבני הארץ הזאת פעם בצפון פעם בדרום ובכלל אין תקוות לחיים נורמאלים אם ביטחון ושקט נפשי -רצינו להימנע זה לא הובן בצד השני וכך בצוהרי ים שבת מנוחה מצאנו עצמנו במיני מערכה שמקווה שתביא תוצאות מעבר למקווה של רגיעה לתושבי הדרום ולעם ישראל זה הזמן להתלכד לעם אחד " מי ברכב מי ברגל, נעש-נא לאגודה... יחד נלכה-נא נשובה ארצה אבותינו..." ונחייה כבני חורין כאם אם לא יעשו בנו אויבנו חורים.

צילוש43

New member
לאחר דברים אלו...ברקי../images/Emo13.gif

רק אספר לך שהיום הלכנו וצעדנו אני וביתי לאורם של עשישיות בקסריה. מול חורבות העתיקות והעששיות הדלוקות קולה של המדריכה דיבר באון גדול. ושהרב שם קידש ובירך את הנרות, קהל גדול שר את המזמור.... לליכוד מלא וביטחון
ולפני שעיני נעצמות על המקלדת מה עוד אברך...שלא נאמר מאי אז? רק מלאי גדול של טוב

למעלה