צהריים נפלאים!!! ;-) :cool:

קארן_@

New member
צהריים נפלאים!!! ;-) :cool:

ומה שלום כולנו היום???? אין לי מושג איך ולמה, אבל קמתי עם מצב רוח ממש טוב, משתדלת להתעלם מהמצב הפיזי המאיים... אתמול בלילה היה לי חום. חטפתי שפעת אבל אני משתדלת שזה לא ישפיע לי על מהלך היום העמוס משהו... סופרת את הזמן לעזיבתי את ארץ הקודש, קצת מנוחה מהשגרה המעיקה בהחלט נחוצה לי עכשיו. מייק, חייבת לך אלפי תודות, אני באמת מאושרת מהנסיעה הזאת, עשיתי הרבה כדי להתקבל ואני למעשה עוד די מופתעת מעצמי, זה קשור גם במוסיקה אבל לא רק, מטעם הסוכנות היהודית. אתה די צודק, מדי יום אני משננת לעצמי כמה הנסיעה קרובה וכמה אסור לי ליפול דווקא עכשיו. לפעמים אני לא שולטת ברצון להמשיך בשלי אבל אז אני נזכרת כמה הדרך שלי כ``כ אסורה... אתה מקסים, העלת חיוך על פני, תודה. טלטולי אהובתי- קבלי נשיקות בלי סוף, אני עוד צריכה להתקשר אלייך, לא שכחתי. מממ... לצערי לא ראיתי מייל ממך, אולי הוא קונה לעצמו ארטיק בדרך והוא עוד מעט יבוא?!.... מתגעגעת המון-מון. אחותי תאומתי, סתיו שלי- אני שולחת לך שוב מייל, מקווה שאולי הפעם תקבלי אותו, כ``כ רוצה שוב לשמוע ממך, (לא כל יום מוצאים תאומה כמוך....) תרנגולית- יפתי, אין לי מילים. קיבלתי את המייל שלך ואני מיד כותבת לך אחד בחזרה. זה כ``כ חשוב מה שכתבת, תודה שהעלת את זה. נשיקות לכולם, ניב טוב שחזרת, וגם את מראונת מתוקית, מאיוש מקווה שהכל בסדר אצלך, הרבה זמן לא קיבלת חיבוקון ממני, הנה לך יקירתי- {} אוהבת, }{ קארן B-)

קארן_@

New member
הי סימי מתוקית,

פיספסתי אותך..... נכנסתי לשיעור... מה שלומך יקירתי? ;-)

תרנגולת

New member
ממ.. יפיפיה שלי.. 8-(

מצטערת כ``כ שפגעתי בך.. 8-( איך פגעתי בך.. מצטערת מצטערת מצטערת.. אני אענה לך מאוחר יותר.. אני פשוט מותשת מהיום הזה (אם עוד תרצי לשמוע ממני.. אז.. אני אספר).. ומהשינה המועטה. אוהבת אותך. שפעת.. הממ.. לבוא להכין לך תה?? (עם לימון)..

קארן_@

New member
כן....! רוצה תה עם לימון!!

ובמקרה שלי יותר נכון יהיה לומר- לימון עם תה.... B-) אל תצטערי נשמתי, אני בסדר. באמת באמת. תחזירי לי תשובה כשתוכלי, אני א-ש-מ-ח (הדגשתי מספיק?) לשמוע ממך(!!!) האמת היא שחסר לך אם לא... אויר לנשימה קטן שלי..... יאללה, לימונית הולכת הביתה, ילדים חולים נכנסים למיטה! מטו-רפת עלייך.

למעלה