צהריים נעימים!

צהריים נעימים!

מישהו מבין כאן במחשבים?אני פשוט רוצה לקנות מחשב שמיועד לתוכנות לעריכת מוזיקה(סאונד והפקה,טכנאות וכו') על מה אתם ממליצים?ואיפה?

Sasi Barazani

New member
לגבי מפרטי למחשב וכו'...

כעיקרון היום אין דבר כזה שמוגדר כ"מחשב למוזיקה". את צריכה להגדיר את הצרכים שלך : האם המחשב יעבוד בעיקר עם אודיו? midi? ככלל ככל שהמחשב יהיה חזק יותר - מעבד, Ram שני הרדיסקים נפרדים וכרטיס קול טוב את יכולה לנצל אותו יותר דוגמא לאתר שמרכיב מחשבים חזקים כגון אלו: http://www.pcpower.co.il/ אתר מקצועי מציע מגוון מחשבים במספר רמות ודרישות

לי יש מחשב לא יקר שאפשר להגיע איתו

רחוק. אני שולחת אותך לחנות שבה קניתיהו - מידי מחשבים (השם נראה לי מקרי בהחלט) - רח' הרצל 110 ראשל"צ טל' 03-9692796 .

אני עדיין רק חושבת על זה ,זה רק

בתיכנון,הרעיון הוא לערוך מוזיקה,להקליט,הכל.כמו מחשב שיש באולפנים.

באולפנים

יש מערכת שאמורה גם להקליט בבת אחת 8ערוצי מקרופון של תופים-אורגן-זמר-קלרנין-נשפנים ועוד.ככל שהמחשב חזק יותר והכניסות בכרטיס קול מרובות,כך ניתן יהיה לעשות בו שימוש בלתי מוגבל.

את התשובה לשאלה שלך

את צריכה לענות

אה באמת?!

עוד רגע אכץתוב לך בדיוק למה אני צריכה ותכתוב לי כמה כניסות כי אין לי כ"כ מושג בזה.

תגובה מקדימה:

החומרה הבסיסית\איכותית בינונית למחשב אולפני: > לוחM עם 2 סלוטים למעבדים. כל מעבד - דואלי. > 2 GB זיכרון לכל הפחות לתאוצה והעלאת אינסטרומנטים ופלאגינים וירטואלים. > 2 הארד דיסקים לכל הפחות. כשעל כונן C לא מתקינים דבר. משאירים אותו בשלימותו ואת התכנים מעתיקים לשני. עדיפות ל3 ה"ד כשאחד מהם משמש להטמנת הפרוייקטים, השני להתקנות וC למערכת ההפעלה. > מערכת קירור מקצועית. > מארז מקצועי למניעת התחממות החומרה. > כרטיס קול 8in 8out. להקלטת 8 ערוצים בו זמנית, אופציה המאפשרת עריכת כל ערוץ בפני עצמו במיקסוס. לאנשושים שאינם בענייני הקלטת מתופף או הפקת תקליט - 2in 2out בהחלט יספקו.

למעלה