צהריים מצוינים

פארדון1

New member
צהריים מצוינים

תגידו, יש כאן מישהו שלפני או אחרי הגירושים התייעץ עם רב? לא בענייני הלכה, אלא בענייני התאמה, כדאיות וכולי? איך היה?

איך היה ?

ישבתי עם כוס קפה ... מה יש להתייעץ לאחר המעשה ...אולי לקבל ניחומים ??? לפני המעשה יש על מה לדון ... לדעתי זה תמיד טוב ! אבל ... רק עם רב שמכיר אותך !!!!! אבל ... כדי לקבל את ברכת הדרך , זה טוב עם כל אחד ! סתם לידיעה ... המושג `רב` הוא מאד רחב ... אבל זה נושא לדיון !!!

touti

New member
ושוב פעם אני!

ישבנו אצל רב וגם אצל רבנית ועוד רב בא הביתה סיפור ארוך. אבל לא היה רב אחד שאמר לי שהוא אופטימי. רב אחד נתן לו קטע לקרוא כל יום כדי לאהוב אותי אבל בלחש אמר לי שהוא לא אופטימי שזה יעזור. הרבנים תמכו בגרושים. אמרו שאין מה לעשות בשלב הזה. כל זה היה לפני הגרושים. אחרי הגרושים אמא שלי הלכה לאיזה רב, והוא אמר לי שטוב עשיתי שהתגרשתי. אחותי לפני הגרושים נתנה לחבר אסטרולוג את הפרטים והוא אמר לברוח מהר. לפני הגרושים הלכתי עם אמא שלי לילד אוטיסט עם מתקשרת והוא אמר לברוח מהר. בקיצר, וזה ממש בקיצר. גם היינו אצל יועצת נישואים שגם אמרה שאנחנו טוחנים מים והפער גדול לגישור. זה עונה לך על השאלה?

גמדים

New member
אני עדין לא גרושה

אבל הלכתי לכמה רבנים ואמרו לי שלהתגרש, חמתי עוד חושבת שנחזור אי פעם , אומרת זה עין הרע או כישוף מבחנתי זה נגמר , אין סיכוי שאי פעם נחזור, מחכה רק לגט

למעלה