צהריים מעולים!

צהריים מעולים!

יום מלא בהרבה טוב(למרות שהבוסיות ניגנו לי על העצבים). החברה לייעוץ משכנתאות רוצה אותי, החברה ממוקמת בת"א מה שכרגע מונע ממני לעבוד שם אז אני ממשיך לחפש בידיעה שעוד 9 חודשים(זה לא בגלל שאני מחכה לילד כי אני עדיין לא) ככל הנראה אעבור למרכז. הספקתי למצוא שתי חולצות בין כל המבצעים שיש. הערב אני הולך לאכול גלידה עם ה-ידידה הכי טובה שלי...אלדו, אנחנו מגיעים! אגב, אתם לא מבינים איך אנשים קפצו על מניות היום, כאילו מחר כבר לא ישאר, לי זה מעולה כי אני בפנים(עוד כמה אחוזים ואני מתהפך לשורט יפה). וחם לי, החום הזה לא נגמר.

בא לבד2

New member
אם מציעים לך מישרה טובה,ותנאים טובים

לא כדאי לך לשקול את זה לפני שאומר לא? כבר אמרתי לך שבמרכז האפשרויות שלך הרבה יותר גדולות. כן שמתי לב שקפצו על מניות היום.זה הדבר היחיד שאני איך שהוא מסתכל היום. זה טוב מאד.גם אני בפנים ועכשיו ראיתי ש-2 מניות שלי קפצו לשמיים.והכניסו רווח מעולה..

תהיה בטוח שאני שוקל הכל מכל הכיוונים

לפני שאני פוסל. ואגב, הראלי בבורסה ימשיך עד +-1000 נק', כשיגיע נשנה פוזיציה.

בא לבד2

New member
חוץ מהחברה ההיא יש לך עוד הצעות

באיזור המרכז? טוב מאד שימשיך הראלי.. ראית מה עשו המניות של טבע?

יתר ההצעות מהאיזור

אם לא הייתי כבול בחוזה הייתי כבר מחפש דירה. המשכורות שם ממש יפות.

בא לבד2

New member
גם מחוזה של דירה אתה יכול לצאת.

פשוט מביא מישהו אחר במקומך שמקובל על בעל הבית ועף. אין ספק שהמשכורות והתנאים באיזור המרכז טובות..

ש חף

New member
שלומלום

יום מלא בהפתעות.... אני כזאת גרועה קפצתי לקנות משהו קטן והכרחי ויצאתי עם שמלה ושני זוגות נעליים מה יהיה איתי מה?

בא לבד2

New member
שלום מינהלת ותודה רבה על הטיפול הצמוד..

אומנם לא עזק במיוחד כפי שאת יודעת.אבל גם זה משהו..

ש חף

New member
כולך מההשפעה של הכדורים!

ואני מקווה מאוד שמה שכתבת על הטיפול היה בציניות אחרת... אתה תראה מה זה לשכב בחושך,חולה,לבד

בא לבד2

New member
טיפול צמוד לא חייב להיות סקס..

אומנם הראש הפולני שלך חושב רק על זה. אבל זה לא מה שהתכוונתי.בטח לא במצבי עכשיו. ואני רואה מה זה לשכב חולה לבד עכשיו תאמיני לי. ולא בחושך..

ש חף

New member
לפחות אתה לא בחושך

חצי פולני. אתה ראית פעם ראש פולני שחושב על סקס???

בא לבד2

New member
בטח שראיתי.הראש שלי למשל..

וגם שלך רוב הזמן. למרות שעכשיו מי חושב על זה בכלל..

ש חף

New member
זה בגלל ש

החצי הפולני מקרר את החצי החם. הראש שלי? שלי? אתה כנראה מתבלבל עם מישהי אחרת.....

בא לבד2

New member
חחח ממש לא מתבלבל אליהו..

מזל שה-חחח זה רק לכתוב.אפילו לצחוק אין לי כוח כפי שאת יודעת.. הראש שלך והגוף שלי שבריא פשוט מושלם..

ש חף

New member
מזל ש

אני אישרתי לכתוב פה רק חחח קצר ולא ארוך. לא לא הגוף שלי והראש שלך החולה

למעלה