צהריים טובים

צהריים טובים

הנה מה שעשיתי היום: תיקנתי פנצ'ר בגלגל (למעשה המוסך תיקן, אבל אני לקחתי) הייתי במס הכנסה שילמתי לאוניברסיטה עשיתי קניות. בכל אחת מהתחנות האלו פגשתי גברים שעושים את זה בשביל הנשים שלהם, וכן, קצת קינאתי. מצד שני, וכמו שתמיד חשדתי, כשאין לי ברירה אני יכולה להסתדר עם הדברים הטכניים. בלי אהבה, לעומת זאת, אני לא יכולה לחיות. אז עדיף ככה. וכשיבוא הנסיך, אז לא רק שהוא ייתן לי להרגיש חשובה ואהובה ולעולם לא יתעלם מהכאב שלי ויעזור לי כמו שותף אמיתי, ויחזר אחרי בשמחה אפילו אם חלילה נגור באותו בית, אני גם לא אצטרך ללכת למוסך יותר לעולם. יש למה לחכות...

פארדון1

New member
לגלות לך סוד?

אנחנו מתים על זה. לעשות בשבילכן דברים פשוטים, אבל שתעריצו אותנו ותחשבו בטעות שאתן לא יכולות בלעדינו. חשפת את הסוד, שלא תעיזי לגלות!!! מי יתן ולא תדעי עוד מוסך לעולם. הפנצ'ר הבא - עם החבר!

touti

New member
ערב טוב:)

אני שמחה בשבילך שגילית שאת יכולה בלעדיו. שאת לא תלותית. שיש חיים גם לבד ומסתדרים, תגידי במוסך לא חייך אלייך הטכנאי?:) וכשיבוא הנסיך, עדיין תהיי עצמאית אך אוהבת:) תגלי את הכייף בלהיות נאהבת:) כן. יש למה לחכות.. את מזכירה לי את הפעם הראשונה שפתחתי סתימה המכונת כביסה שלי, אז הרגשתי הכי גדולה מהחיים..שהסתדרתי בכחות עצמי...לפני כן קיללתי את העולם ואשתו על הגרושים בכל פעם שהמכונה נסתמה... אז שמחה בשבילך:) חיבוק גם לך:)

כן חייך (-:

ועדיין יש בי קצת עצב על החלום שהתנפץ. רציתי לסמוך עליו באלף אחוזים ולא לגלות שאפשר גם לבד. זה נעים כשמישהו מגן עליך.

למעלה