צהריים טובים

novemberain

New member
צהריים טובים

באספקה האחרונה קיבלנו כמה ק"ג של בננות בשלות מידי והחבר'ה בקבוצה לא נוגעים בהם. אז אילתרתי עוגת בננות שיצאה מדהימה וחשבתי על לביבות בננה, אבל אני חוששת שזה לא יילך אצל הילדים הבררנים בקבוצה. בנוסף אני מחפשת רעיונות נוספים לדברים מעניינים עם בננות שילדים בני 7-12 יאהבו. כמו-כן, עדיפות גבוהה למתכונים עם מינימום מצרכים קשים להשגה (תנאי פנימיה). תודה רבה

בננה ספליט../images/Emo94.gif

לרוטב שוקולד: 200 גרם שוקולד מריר ¾ כוס שמנת מתוקה 30 גרם חמאה לחמם מעל אש נמוכה עד לקבלת מרקם אחיד. לספליט: בננות שוקולד גלידה אגוזים קצוצים. להגשה: לחתוך 4 בננות לאורך ולהניח חצי בננה לאורך כל צד של צלחת זכוכית. במרכז הצלחת להניח 3 כפות גלידה. לשפוך מעל הגלידה את רוטב השוקולד. לעטר באגוזים קצוצים ולהגיש. תוספות אפשריות: חתיכות מרשמלו, רוטב קרמל, קצפת, וסוכריות קישוט.

גלידת בננות../images/Emo94.gif

המרכיבים: בננות מיץ לימון 3 ביצים מופרדות סוכר שמנת מתוקה הוראות הכנה מרסקת כמה בננות שיש לי ומוסיפה קצת מיץ לימון מקציפה 3 חלבונים עם סוכר 3 חלמונים עם סוכר שמנת מתוקה או תחליף פרווה ומערבבת את כל התערובות ומקפיאה

בראוניז שוקוולד- בננה

החומרים 1 חבילה חמאה 1/2 כוס סוכר לבן 2/3 כוס סוכר חום 1 ביצה 1 כפית תמצית וניל 3 בננות רכות 2 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפיה חבילה של שוקולד צ'יפס (או 200 גר' שוקולד מריר חתוך גס) אופן ההכנה מקציפים את החמאה עם הסוכר (2 הסוגים). מוסיפים ביצה ותמצית וניל. מקציפים הכל. מוסיפים את הבננות מעוכות ומערבבים. מוסיפים את הקמח עם אבקת האפיה והשוקולד וזהו.לתנור

לביבות בננה מעולות של ניקי שלנו האובדת../images/Emo201.gif

לביבות בננה וגבינה מתוקות - ניקי ב להיט אצל הילדים שלי מצרכים: 5 כפות קמח תופח 3 כפות סוכר 2 כפות גבינה 1 סוכר וניל 1/4 כוס חלב 2 בננות מעוכות 1 ביצה טרופה אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים. להעזר בכף ולטגן ערימות קטנות. שמופיעות בועיות קטנות על הלביבות להפוך אותן בעזרת שני מזלגות. הערות : ילדים מאוד אוהבים אותן. יוצאים כ 32 לביבות. ניתן לפזר אבקת סוכר. להגיש אותן עם סירופ מייפל או סירופ שוקולד או לאכול ככה, הן מאוד טעימות. בתאבון

pirge

New member
לביבות בננה תפוח ובטטה

לביבות בטטה תפוחי עץ/בננות ו"טוב-טעם" מקור:פירגה 2 בטטות מבושלות ורכות (אפשר לרכך במיקרו) 2 תפוחי עץ או 2 בננות מעוכות. או ביחד. (את התפוחים לגרר במגררת גסה ולסחוט מנוזלים) חבילה גבינה "טוב-טעם" 4 כפות קמח מצה-להוסיף לפי הצורך. 2\1 כוס סוכר חום קורט קינמון ביצה טרופה לטגן לביבות מ-2 הצדדים להגיש עם: סוכר חום, סילאן, שמנת חמוצה תהנו

למעלה