צהריים טובים

pazzzolza

New member
צהריים טובים

הגעתי הנה פעם ראשונה ממחוזות ההכחשה שבהם הסתובבתי. שמי XXX ונכון אני גרוש, 4 שנים אני מסתובב לי בהכחשה. התאהבתי שוב כמו בן 16 , היה מדהים, ובהתאם תחושת הריקנות שבאה אחרי שהרווקה שלי למרות הכל החליטה שאהבה לגבר גרוש פלוס 2 לא משתלמת. נכון , אם אהבה אותי באמת זה לא היה משנה. אבל לפחות גיליתי על עצמי יכולות התמסרות בלתי מוגבלים . אני כבר חודשים בלעדיה ולא מצליח להתגבר קשה לי בלעדיה , אני מתגעגע אולי למשהו/י כאן יש תרופת פלא?

n o g a1

New member
כנראה , שהתפקיד שלה בחייך היה

אותו גילוי על יכולת ההתמסרות שלך . אין מרשם פלא , אך אולי לראות לנגד עיניך את אותה המתנה שהשאירה בך להמשך דרכך... כנראה שאותה אהבה ענקית שחשת כלפיה אינה היתה הדדית ותסכים איתי שיש לך את מלא הזכות לאהבה שכזו. על כן , לראות את מה שלמדת שם על עצמך והשאיפה לאהוב ולהיות נאהב בו זמנית צריכים לנתב לך את המשך דרכך... לא כולם זוכים לאהוב... גם זו מתנה!

pazzzolza

New member
את יודעת, את צודקת

אני יודע שמעטים חוו אהבה כזאת, מיתולוגיה און ליין. אני גם יודע מה אני רוצה ואיך, וגם שמגיע לי , אני יודע לאהוב מסתבר. ואין פשרות אצלי, ועכשיו קשה לי למצוא את החיבור המתאים. אני פוסל על הסף. לא רוצה להתבחבש בכל מיני כאילו, לבינתיים, סתם זיונים וכו' בלי מאהבה אמיתית , זה חסר טעם, טפל...

גם כאן

כמו שנוגה כתבה... הגעת לנק' שלא כולם זוכים לה... אתה מודע, יודע, ונמצא בדיוק היכן שאתה רוצה.....מתוך בחירה. כל הבחישות בטפל מקלקלים את הטעם הטוב ואת שמה הטוב של האהבה והסקס.. תשאר "במקפיא"... ..הכי טוב :))) כולם חווים אהבה...מעטים זוכים מההפקר לחיות אותה יום יום במשוב חוזר. מעדיפה לקפוא...ולהשאר עם הזכרונות ...:)))

pazzzolza

New member
כל חיי אני מודע

בדיוק לנק' בזמן חלל בה אני נמצא, הפרנסה שלי תלויה במודעות פנימית וסביבתית אין לי אפשרות לקפוא כי דמי חם רותח אני יודע שמעטים זוכים לחוות אהבה אמיתית ביום יום אז מה- אני רוצה להיות חלק ממתי המעט שחיים כך . אף פעם לא השתייכתי לרוב. בכל אופן התברכתי, מאחר ואני מממש את עצמי, במלוא מובן המילה , עד הסוף נשאר לי למצוא אהבה

רק בלי אובססיביות :))

תשמח לגלות... וכמו רבים יעידו.........היא נוחתת עלייך בפתאומיות שכזו... כשמחפשים אותה...דווקא אז היא נעלמת ונחבאת לה... ואז.. ברגע מסויים....כשמפסיקים לנבור, לחטט, לחפש..... בטיימינג נכון...........היא מגיחה לה מאין.....ועוטפת אותך.. וכשהיא מגיחה לה... היא מפצה על כל אותו הזמן האבוד כשהיא לא היתה איתך ולצידך... בדוק! :))) אני נמצאת באותה הנק' שלך...מודעת להכל והכל בשליטה.... אבסורד..... הכל מכל למעט אהבה מחוברת.. היא לעולם לא בשליטה :)) {כמוני}

pazzzolza

New member
נושא הפיצוי

הוא אמיתי כך הרגשתי אז, וזה ממש נותן לי כוח להמשיך. לאהבה יש כוח רטרואקטיבי בקשר לשליטה , אין לי ענין בשליטה. אני מאמין בחופש אני מאמין דווקא באהבה בלתי נשלטת, שיכולה לפרוץ גבולות, כל הגבולות. מאחל לשנינו כזאת תודה אקסייטרית...

הא..

יש לי אחת כזו.... תכלית חיי...שלמות גנטית של חיבורים. רק שהיא הוקפאה לי זמנית באילוציי המערכת ...ובשל קשיי קליטה בחיבוריישן.
תודה לך ...בכל אופן.

magic40

New member
יש נטייה כזו

לרגשות חזקים למישהו ש"בזכותו" יצאנו מהמשבר שהינו בו מן תלות כזו,,,, הריקנות היא פחד מה יהיה עכשיו תשתמש בפחד הזה לגלות את הכוח שיש בך לשרוד כי חשוב מאוד לעשות איזה תהליך עם עצמך לפני כניסה למערכת יחסים שיעורים של פרק א אני קוראת לזה

:)))

אוף איתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "תשתמש בפחד הזה לגלות את הכוח שיש בך לשרוד .." משם אנחנו רק מתחזקים...וגודלים :))))

d a n i e l s 5

New member
וואלה מה אני אגיד לך ....

אתה בן 26.....גרוש 4 שנים אבא לשניים..... גם אני הייתי חיה בהכחשה ..... אבל מאידך.... אתה בן 26...... והכל עוד פתוח ! ושם במרחב הפתוח הזה ......נמצאת התרופה :) שיהיה בהצלחה .

pazzzolza

New member
כשהייתי בן 26 הייתי נסוי באושר

פלוס אחד היום אני גרוש ביושר,פלוס 2 ,ואת יודעת מה, זה לא משנה בכהוא זה את הפתיחות של הענינים עד שיבוא משהו משמעותי...

סקס בשלישיה

או לעסוק בדברים אחרים של החיים - עבודה, קריאה, בילויים והילדים, כמובן כך, הזמן יחלוף מהר ומעיבר לפינה תפגוש את בחירת ליבך ותיחיו באושר ועושר עד עצם יום המחר ואחרי מחר ואחרי אחרי אחרי מחר.... ואם לא, לפחות תהנה מהסקס...

pazzzolza

New member
סקס בשלישיה?

נשמע מעניין, בעוונותי , לא היתנסתי אם יש משיכה יש הנעה או הנאה WHATEVER

מזל חי

New member
ישנם אנשים שמוצאים להם דרכים משלהם

כמו : התרופה אחרי בחורה זו בחורה אחרת... אבל התרופה הכי טובה היא : זמן..לפני שממשיכים הלאה אי אפשר לעצור רגשות, או לשים בצד את התחושות, צריך להתמודד איתן וצריך ללמוד להתגבר ולהתנקות, לפני ששוב ממשיכים בדרך חדשה. אין קיצורי דרך, ישנם דברים שצריך להתמודד איתם, וטוב שעה אחת קודם.

Rinattt

New member
זמן

ותובנה - מיזעור נזקים להבא. קשה לרווקים לקבל בני זוג עם ילדים לא שלהם - אפשר להבין את הפחדים שלהם. חושבת שאם הייתי רווקה גם אני הייתי בדילמה כזו קשה. סביר להניח שלא הייתי ממשיכה גם. הכלל שלי - לא רווקים יותר!!! זהו וסטו הבנתי ת'פואנטה :)

למעלה