צהריים טובים

עשיעשי

New member
צהריים טובים

יש לי וידוי + בעיה. אני עוד מעט בן 21 ואיך לומר את זה בעדינות? אף פעם לא גמרתי... אמנם אף פעם לא שכבתי עדיין עם בחורה (וויתרתי בעדינות כמה וכמה פעמים מטעמים אישיים), אבל כן ניסיתי להביא מספר פעמים ביד. מספר רב של פעמים ביד. אולי אני לא עושה את זה נכון, אולי אני צריך את הדבר האמיתי, אבל בשורה התחתונה עד היום, כמעט 21 שנה, לא גמרתי אפילו פעם אחת. זה נורמלי? זה טבעי? יש בעיה מוכרת כזאת?

עשיעשי

New member
כן אחי

השאלה אם ניסית להביא ביד וניסית לגמור? כי אני כן... כאילו אני רואה לצורך העניין איזשהו סרט פורנו, מביא ביד איזה 5-10 דקות, עד שמתחיל לכאוב לי גם ביד וגם בזין ואני מפסיק..

לא שמעתי על סיפור כזה..

אני מבינה שאתה חרמן.. אתה לא מגיע לשום פורקן? אין לך מה שנקרא אורגזמה? אז מה אתה עושה? נשאר חרמן? גומר מהיאוש? ורק בגיל 21 נזכרת?

דרדקן

New member
זה לא כל כך נדיר כמו שנהוג חשוב

גם אני לא גמרתי מאוננות עד גיל 21 כמעט, כן היו לי חלומות רטובים אבל אין שליטה על זה (לצערי, הייתי שמח לכמה גם היום). פעם ראשונה שגמרתי ע"י שימוש בזרם מים חמים ואחיד (לא של הטוש אלא יותר של צינור הטוש) והזזה מהירה של הזרם למעלה ולמטה. היום אני שונא לבזבז מים אז עברתי לדרכים אחרות.

חופ שיה

New member
למיטב ידיעתי רוב הגברים

מאוננים כבר מגיל 5, אז אני חושבת שאתה ממש לא צודק. זה שגם אתה בין הגברים שהתעוררו מינית מאוחר יותר, לא אומר שהתופעה בנאלית (הפוך מנדיר) .

דרדקן

New member
תודה שתרגמת לי בנאלי ../images/Emo4.gif

למיטב ידיעתי ילדים מאוננים מגיל 5 מתוך סקרנות ולא מתוך רצון לגמור. מתחיל השרשור אמר שהוא אונן פעמים רבות ולא גמר מזה ואני הוספתי שגם אני לא גמרתי מאוננות עד גיל מאוחר. זה שרוב הגברים מאוננים מגיל 5 זה עדיין לא אומר שזו בעיה נדירה, נגיד 99.9% מאוננים מגיל 5 אז בארץ ובעולם יש 1% של אנשים שלא עשו את זה וזה כבר 3,500 איש בארץ ו-3,500,000 בעולם וזה הרבה. אני לא נמצא בפורום הזה הרבה זמן, והנה נכנס עוד אדם כמוני, והיו עוד כאלה שהתלוננו על בתולים בגיל מאוחר (מחמת הספק אני לא אומר שהם סתם ממציאים בשביל זיון רחמים), אז כנראה שהבעיה לא כל כך נדירה.

חופ שיה

New member
לא דיברתי על

גברים בתולים בגילאים שהזכרת , דיברתי על הנורמליזציה של החוסר יכולת שלו לשפוך שאתה טענת, כך שקצת סטית מהנושא. ועם כל הכבוד לפורום הזה, הוא ממש לא מקור לסטטיסטיקה. ולדעתי, זה מקום עליה לרגל של בתולים/ות.:)

דרדקן

New member
היכן בדיוק דיברת על הנורמליזציה

של חוסר היכולת שלו לשפוך? אולי התכוונת לזה אבל זה לא מה שאמרת. את הגבת לזה שאני אמרתי שהבעיה של לא לגמור מאוננות עד גיל מסוים אינה שכיחה, וכלל לא דיברתי על חוסר היכולת לגמור מאוננות. אני לא חושב שזה חוסר יכולת אני חושב שהוא לא היה מספיק סבלני או שהוא לא הצליח להגיע למה שבאמת עושה לו טוב.

חופ שיה

New member
בוא נעשה קצת סדר.

אתה טענת שזה לא נדיר לפגוש גברים שלא שופכים/מגיעים לפורקן מיני מאוננות. אני לא הסכמתי איתך לגבי הקביעה הזאת , רוב הגברים מאוננים ושופכים בסופה של האוננות, אז נכון שלא שופכים מגיל צעיר (מסיבות פיזיות) אבל ברגע שההורמונים שלכם מסתדרים אין שום סיבה פיזית שלא תהיה שפיכה לאחר אוננות. מסקנה- יש לו בעיות אחרות. כרגע יש לו חוסר יכולת לשפוך/להגיע לפורקן, כמוך אני חושבת שזה עניין זמני בלבד.

חופ שיה

New member
אני מציעה שתשאל בפורום

טיפול מיני - יש להם תשובות הרבה יותר מוסמכות. על פניו - נראה שיש לך בעיה של אינטימיות עם עצמך וכמובן עם המין השני (או זה המועדף עליך ) חבל על כל דקה שאתה לא נהנה מהמתנה הזאת שהטבע נתן לך .

hisel

New member
לא רגיל

זה לא רגיל.בנים גומרים מגיל צעיר. תנסה קודם לבד כמה פעמים ואל תפסיק או תחשוב על דברים לא טובים.רק מישהי מדליקה ואז זה יקרה.רק אחר כך תנסה אמיתי.

יiנגyרמjx

New member
הלוואי עלי

לא עד כדי כך, אבל אני לא בטוח שהבעיה שלך יותר קשה מהבעיה שלי - אני רק נוגע בזין, והוא נעמד לי, ואני רק נוגע פעם שניה והוא משפריץ לי... אנלא מדבר אם אני עם בחורה שאז ברגע שאני רק חושב או מסתכל עליה (בלי לגעת) כבר משפריץ לי וואחד שפריץ... אז תתנחם בבעיה שלי... ד``א אם למישהו יש פתרון לבעיה שלי הוא מוזמן להגיב...

יiנגyרמjx

New member
הלוואי עלי

לא עד כדי כך, אבל אני לא בטוח שהבעיה שלך יותר קשה מהבעיה שלי - אני רק נוגע בזין, והוא נעמד לי, ואני רק נוגע פעם שניה והוא משפריץ לי... אנלא מדבר אם אני עם בחורה שאז ברגע שאני רק חושב או מסתכל עליה (בלי לגעת) כבר משפריץ לי וואחד שפריץ... אז תתנחם בבעיה שלי... ד``א אם למישהו יש פתרון לבעיה שלי הוא מוזמן להגיב...

יiנגyרמjx

New member
הלוואי עלי

עשיעשי

New member
חביבי

זה לא שלא עומד לי הזין... הוא עומד.. ובטירוף. הסרט הוא שאני פשוט לא מצליח לגמור. יש מצב שבגלל שכל הסיטואציה של לשבת בבית מול טלוויזיה ולשחק עם הזין שלי נראית לי מגוכחת. אבל לא יודע... נראה לי מוזר כל העסק הזה.

orsher

New member
התחרמנת פעם עם בנות (בנים)?

הפעם הראשונה שאני גמרתי הייתה כואבת בטירוף (בטירוף!) השנייה טיפה ומאז לא כאב (כמעט אף פעם). מישהו כתב שתאונן עם מחשבות טובות ואל תרפה. נשמע לי הגיוני. אגב ראית פעם גבר גומר (בסרט, חבר?) אולי זה יעזור

למעלה