צהריים טובים

צהריים טובים

שלום לכולן, אני מתנצלת מראש על אורך ההודעה ומאחלת לכולן הצלחה מהירה. יש לנו בן, בן 9 וחצי, גם ההריון הזה הושג בטיפולים. אנחנו "לא מוסברים", אחרי 12 הפריות ואוטוטו החזרת מוקפאים ראשונה. אי שם, בהפריה מס' 4, לפני כשנתיים וחצי, נקלט הריון שהופסק בשבוע 8 (לא היה דופק). לכאורה, יש לנו הפריות ואפילו עוברים שמגיעים לבלסטוציסט ולמרות זאת אין הריון. התחלנו לחשוב על האופציות ונדמה לנו שפונדקאות היא האופציה המתאימה לנו ביותר. טרם שוחחנו עם הרופא לגבי הנושא, פשוט רצינו לבדוק קודם כל ולשמוע במה כרוך הדבר. קראתי קצת את הדברים שכתבתן בימים האחרונים, על מנת לקבל קצת מושג על הנושא. הבנתי שיש ועדה שאמורה לאשר את העניין - כיצד מגיעים/ע"י מי מופנים אליה? הבנתי שיש אפשרות דרך מרכז או באופן עצמאי, אני מאמינה שאנחנו נעדיף דרך מרכז. מה העלויות של הנושא, האם ניתן לבצע את ההליך בתשלומים? אשמח לקבל כמה שיותר פרטים על ההליך. תודה

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הדרך הטובה ביותר ללמוד פרטים על התהליך היא לקרוא בדפי הפורום, לשאול שאלות ולשוחח עם זוגות שעברו את התהליך וכבר חובקים ילד. לגבי שאלתך בעניין הועדה, הצעד הראשון צריך להיות פניה לועדה לנשיאת עוברים על מנת לקבל אישור ראשוני, לצורך קבלת האישור עליכם לשלוח מעטפה ובה צילומי תעודות זהות של שניכם, מכתב בקשה וטופס מס 6 שאותו ימלא הרופא המטפל שלכם ובו תכתב הסיבה להפניה לפונדקאות. את המעטפה יש לשלוח ל: אביבה נמרודי הועדה לנשיאת עוברים משרד הבריאות רחוב רבקה 29 ירושלים 91010 מספר הטלפון של אביבה הוא 02-5681275. את האישור תקבלו בתוך חודש בערך ואז תוכלו להתחיל בהכנת התיק המלא לועדה. בהצלחה ואנחנו כאן לכל שאלה

תודה על התגובה המהירה ../images/Emo204.gif

שאלה נוספת לי! עד איזה שלב ניתן להמשיך בטיפולי IVF בעצמי?

מירבי*

New member
טיפולים

הרופא שיכתוב לך את המכתב לועדה צריך להיות משוכנע שמוצו האפשרויות להריון אצלך, למרות זאת, אין מניעה להמשיך בטיפולים עד לחתימת ההסכם עם הפונדקאית בועדה. עד לרגע הזה יכולים לעבור בין 6 ל-10 חודשים. מאחלת לך הריון תקין ובריא בגופך ואם לא, אופציית הפונדקאות קיימת.

למעלה