:)צהריים טובים יש לכם אולי משחקי-מלצרות למיניהם? רוצה להשיג ולא יודעת מאיפה להוריד יש אתר כלשהוא?
Y yuval116 New member 22/3/06 #1 צהריים טובים יש לכם אולי משחקי-מלצרות למיניהם? רוצה להשיג ולא יודעת מאיפה להוריד יש אתר כלשהוא?
מ מקס6 New member 22/3/06 #2 yuval116 היי תנסי את האתר הזה . תלחצי על המלבן השמאלי למעלה ה1 מתוך השישה עולה לאט אבל יש מה שאת מחפשת תהני
yuval116 היי תנסי את האתר הזה . תלחצי על המלבן השמאלי למעלה ה1 מתוך השישה עולה לאט אבל יש מה שאת מחפשת תהני
Y yuval116 New member 22/3/06 #4 היי מקס לצערי האתר שהבאת לי לא עולה משום מה אין אתר אחר? ערב טוב אודה על התשובה נ-ב אני בת
מ מקס6 New member 22/3/06 #5 אני מצטער לגבי השם ,,, בקשר לאתרhttp://www.flash512.com/ הוא כן עולה הרגע ניסיתי שוב . תנסי את זה
מ מקס6 New member 23/3/06 #6 היי...תנסי את האתר הזה... יש לך כל מיני משחקי מלצרות למינהם בשורה אחרי העליונה (בשורה השניה הלא מודגשת)ואני מקווה שאתר יעלה לך בבקשה
היי...תנסי את האתר הזה... יש לך כל מיני משחקי מלצרות למינהם בשורה אחרי העליונה (בשורה השניה הלא מודגשת)ואני מקווה שאתר יעלה לך בבקשה
מ מקס6 New member 23/3/06 #9 רוצה להיות ברמנית אבל,,, את צריכה להכין את המשקה הנכון אחרת הוא מתפגר תנסי