צהריים טובים!=]

צהריים טובים!=]

לא ראיתי שום דבר לא צהריים לא בוקר רק מאתמול מקוה שפתחתי בסדר..מקסימום תהפכו אותו לאוף..!=] צהריים טובים בשעה הראשונה איזה מורה אחת התחילה לצעוק חוצפנית עוד שניה הייתי מתחילה לצעוק עליה ולא דיברתי לא עשיתי כלום ועוד שניה הייתי צועקת עלייה היא הרתיחה אותי...על תחילת היום שעה שנייה היה סבבה ספורט היינו בכמו מן חדר שזה מיוחד בתוך אשכול למי שיודע סבבה למי שלא לא חשוב הקיצר למדנו שם יענו ספורט אז באתי בג'ינס אז ישבנו אני וחברות ועשינו צחוקים במלתחה..!! אחח"כ היה בסדר שעה רביעית וחמישית שישית למדנו מתמטיקה לא הבנתי כמעט מה היא מדברת אבל ישבתי עם חברה שלי אני חולה עלייה!!ועשינו צחוקים וזה אבל גם הקשבנו..אבל היא הרגה אותי מצחוק וקיבלתי 99 במבחן איזה גאונה אני בין הגבוהים אם לא הכי גבוה כי קיבלתי 94 ועוד 5 נקודות שעזרתי לחברה שלי אז זה בכלל סבבה איך הייתי שמחה היא צועקת ת'שם שלי שיר ****** 99 ואני כזה שמחתי וזה!!=] אין היה יום טוב חוץ מהמורה המטומטמת ההיא שכל כך התעצבנתי עלייה יאוו כמה אני לא סובלת אותה אין כיתה שסובלת אותה לא בח' לא בז' ולא בט' אין לא סובלים אותה מסכנה!!!... אני לא מבינה למה מורות רוצות להיות מורות מה כדי שישנאו אותן..חחח...הייתה מורה אחת שסיפרה לנו שהיא שמה פתק בכותל שהיא הייתה קטנה שהיא רוצה להיות מורה והנה היא מורה..!!פחחחח... טוב בקיצור היה יום כיפפ חברה שלי הרגה אותי מצחוקק יאאללה ודיברנו וזה והיינו כל כך שמחות שאנחנו מדברות יותר כי היא מן חדשה אבל התחברנו מהר לא חשוב מה הקשר היא בת דודה של חברה הכי טובה שלי והרגשנו מ'זה כיפפ ביחד עשינו צחוקים וזה אין נהנתי איתה כל כך אני חולה עלייה!! היה יום מדהים מקווה שגם לכם... ביי ביי!=] סורי על המגילה!

אני אקרא תכף:)../images/Emo110.gif

פשוט יש לי פול עבודות אז אני טסה

ערב טוף../images/Emo13.gif

אני היום בפעם הראשונה בבית מ07:00
....עשיתי היום 3 שעות התנדבות במקום שעתיים
אני הולכת עכשיו ללמוד ללשון אז רק מחר אני אדבר איתכם
החלמה מהירה לראש הממשלה
המשך יופ נעים לכולם
הדס
אביחש
עוד 4 ימים
ביוש!