צהריים טובים

offe

New member
איפה אני ואיפה שתיה

אחרי כוס יין אחת אני מגולגלת כולי.

boaz31

New member
בדיחה שאני מסתייג מהסוף שלה...

> > רופא אמריקאי מעיר: > > > > "הרפואה בארה"ב כל כך מתקדמת שאנו מוציאים כליה > > > > לאדם אחד, משתילים אותה לאדם שני > > > > ולאחרי 6 שבועות הוא כבר מחפש עבודה" > > > > רופא גרמני מגיב > > > > "זה כלום, בגרמניה אנו מוציאים ריאה לאחד > > > > משתילים לאחר ותוך 4 שבועות הוא כבר מחפש עבודה" > > > > רופא רוסי מגיב > > > > "זה גם לא כלום, ברוסיה הרפואה כל כך מתקדמת שאנו מוציאים חצי לב לאחד > > > > ומשתילים אותו לאחר ותוך שבועיים כבר שניהם מחפשים עבודה". > > > > אז, קם רופא ישראלי ועונה > > > > "אין מה להשוות, אתם ממש מפגרים לעומתנו. > > > > אנחנו כאן בישראל, לקחנו אדם בלי מוח, בלי לב ובלי ביצים, שמנו אותו > > > > כשר האוצר…… ועכשיו כולם מחפשים עבודה!!!!! > > > > > > > > --------------------------------------------------------------------------------

maxima

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ביצים ומוח אני לא בטוחה שאין לו אבל לב בטוח שאין לו.

איך מביאים בדיחה ומסתייגים ממנה?

שר האוצר הזה שהיה ראש ממשלה ונראה לי שבעתיד שוב יהיה ראש ממשלה ,אינו הראשון והאחרון שיורדים עליו רצח,בכלל אני חושבת שלהיות שר אוצר בישראל הוא התפקיד הכי קשה שיכול להיות. עם מישהו רחום וחנון אין סיכוי שיוכל לתפקד כשר האוצר, וגם לא כראש ממשלה. יום נפלא לכם.

דרדרית

New member
סגנית... בעצם למה לא? יורדים גם

על הרומנים, על הבלונדיניות, על הגרוזינים ומאידך- יש גם בדיחות "שחורות" על השואה. מה הקשר בין בדיחה על שר האוצר לדעתך עליו? אולי ההסתייגות הייתה בגלל השימוש במילה "בייצים"? יכול להיות?

השאלה המתבקשת ,למה ריבוי הניקים

התשובה מאוד פשוטה,פורפורית הסגנית של שרונה כך שבעיקרון נשאר אותו ניק ...כמעט

boaz31

New member
אגיד לך מה-maxima-הבדיחה

נראתה לי יפה ובנויה כהלכה ולא רציתי לתת לה צביון פוליטי או לי אז כתבתי מה שכתבתי שלא יחשדו בכשרים--וחוץ מזה הכל בסדר !!!??.

דרדרית

New member
היי פורפורית../images/Emo24.gifואני לתומי חשבתי

שהגיעה אלינו חברה חדשה....

למעלה