צהריים טובים

צהריים טובים

דיברתי היום עם העו"ד של הבנק והיא אמרה לי לתת הצעה לבנק על מנת שהם יחשבו על זה (סכום שיופקד כל חודש) נתתי להם. עכשיו לפני זה היא אמרה לי עדיף שתחכי שיפתח תיק בהוצאה לפועל, רציתי לשאול זה עדיף מאשר ההסדר שהצעתי להם? מה לעשות? אני מריגשה כל כך מתוסכלת ואני לא ממש מבינה בזה תוכל לעזור לי בבקשה?

עוד שאלה קטנה

אם אני רוצה להוציא ויזה על מנת לטוס לחו"ל. יש סיכוי שהם לא יתנו לי אותה בגלל שיש לי חוב לבנק, או בגלל שזה בטיפול משפטי.

אל תמתיני

להוצאה לפועל. פני לבנק לאלתר ובקשי לסגור את החוב בתשלומים וכן שלא יגישו בקשה למתן פסק דין אלא יעצרו את ההליכים המשפטיים. זאת, הואיל ומתן פסק דין + פתיחת תיק הוצאה לפועל תגדיל את החוב בעשרות אחוזים ואת תאלצי לשלם חוב "מנופח" בהרבה. כמו כן קיים חשש שיוצא נגדך צו עיכוב יציאה מהארץ. כרגיל, פקידי הבנק נותנים יעוץ מטעה ומגמתי... בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

תודה לך

פניתי לבנק והם לא היו מעונינים לדבר איתי ואמרו לי לפנות רק לעו"ד. העו"ד שלהם אמר לי להמתין להוצא לפועל. עכשיו דיברתי עם העו"ד והוא אמר לי לתת להם הצעה שאני יוכל לעמוד בה הצעתי להם סכום מסויים ויום שני הם יתנו לי תשובה. עכשיו החוב נופח בגלל כל הסעיפים שהזכרת. אני לא יודעת מה לעשות, כי בבנק אמרו לי לפנות לעו"ד. מה לדעתך אפשר לעשות?

בדרך כלל מומלץ לפנות

לעו"ד והוא מייצג אותך מול עורך הדין של הבנק ומול הבנק ויש לו את הכלים לחסוך לך כסף רב. אולם, אם מדובר על חוב "קטן" יחסית כדאיות הפניה לעורך דין אינה גבוהה שכן יש לקחת את שכרו בחשבון. נסי למצוא קשר למישהו בבנק - דרך קרובים / מכרים וכיו"ב - וכך לנסות ולסגור את הפרשה במינימום הנזק האפשרי. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

לא הבנתי איזה קשר לבנק

הסכום עם ההוצאות עומד על עשר אלף שקל. חשבתי ללכת לעו"ד שייעץ לי וכן להגיע איתם לסכום סמלי כל חודש

קשכר לבנק - הכוונה

שמישהו ממכרייך / קרובייך מכיר אישית מישהו בבנק שיכול לסייע מבפנים. האופציה לפנות לעו"ד מטעמך היא בהחלטת מומלצת אך יש לקחת בחשבון שעו"ד גובה שכר עבור שרותיו. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

העו"ד הוא חבר של אבי

אני מתייעצת איתו רק. רציתי לדעת אם הם יראו שאני משלמת סדיר כמה חודשים האם הם עדין יכולים לתת לי צו עיכוב?

לא ממש הבנתי אותך

אני מצטערת אם אני שואלת הרבה שאלות. לא נירא סביר שהם יתנו לי את הצו עיכוב? או מה הייתה הכוונה?

נכון

בכל מקרה מומלץ לחתום על הסכם פשרה מסודר שבו יוסכם כי כל עוד את עומדת בתשלומים לא ינקטו כנגדך הליכים כלשהם לרבות הליכי עיכוב יציאה מהארץ. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

אבל אני לא רוצה

שיתנו לי צו עיכוב מהארץ, בגלל שאני רוצה לעשות טיול לפני תחילת הלימודים. חבר שלי קנה לי כרטיס וזה מה שמפחיד אותי שאני לא יוכל לטוס

למעלה