צהריים טובים

רעות 85

New member
צהריים טובים

אני עושה שירות שנה ראשונה, נפלתי על מקום שהוא על הפנים ואחת הנשים שעובדות כאן לא סבלה אותי מהתחלה (סירבתי להביא לה בגדים מהמכבסה, להכין לה סלט, לשלוח לה את הדואר וכו' והיא התעצבנה) בקיצור היא החלה ללכלך עליי לכל העולם ואישתו, סכסכה ביני לבין הרכזת, ביני לבין הרבה עובדים אחרים כאן, והטילה עלי עבודות מיותרות. בקיצור אין עם מי לדבר חוץ מהמנכ"ל המקסים שהעביר אותי לחסות של מישהי אחרת. בכל אופן... רציתי לדעת כמה דברים שאיני יכולה לשאול את הרכזת שלי: - מתי נגמרת שנת השירות? מבחינת עבודה. - אם לא השתתפתי באורייתות (אף אחת מהן), והרכזת תגלה, זה יפגע בזכויותיי? יש לציין שאני עושה שירות דרך ה"אגודה להתנדבות", והם מאכזבים ואיכזבו על פעם מחדש. כל מי שדיברתי איתו שם בכל נושא ענה לי בקוצר רוח ועצבים, ובדרך כלל הפנה אותי ישירות לרכזת. מצטערת שהכל יצא מבולגן, אני פשוט ממהרת (רוצה כבר הביתה...) תודה

M o n a L i s a

New member
רעות ../images/Emo179.gif

המצב שתיארת הוא פשוט נוראי! אני לא מבינה איך האישה הזאת יכלה להיתדרדר לשפלות כזו! המממ....את יכולה אולי להרחיב קצת... ז"א, איך היא יכלה לסכסך בינך לבין הרכזת שלך עד כדי כך? זה לא מצב תקין! הרכזת שלך היא הבן אדם שצריך להקשיב לך ולעזור, היא לא אמורה לכעוס עלייך בעקבות דברים שהאישה הזו אמרה! בעיקרון שנת השירות נגמרת בדיוק באותו תאריך שהתחלת אותה, ז"א אם ב1 לספטמבר אז בסוף ה31 לאוגוסט! אני לא כ"כ בקיאה באורייתות, כי אני משרתת בעמותה חילונית.

רעות 85

New member
אז ככה

היא בת 23, תופסת מעצמה כמו לא יודעת מה, כל פעם שהייתי צריכה לרדת לדואר או לקנות משהו למשרד היא הייתה נותנת לי לעשות בשבילה דברים. מדברת עליי במקביל מאחורי הגב ומערבת את כולם, תארי לך את ההרגשה. הייתי נותנת לי בכוונה עבודה שלא רציתי לעשות, ואמרתי לה, דברים שסיכמנו שיהיו בהגדרת התפקיד שלבה מצאו את דרכם אליי איכשהו, ודברים כייפים היא הייתה עושה בעצמה. כשאת שעות על המחשב את מתחרפנת, אז הייתי מידי פעם נכנסת לבדוק מה קורה בעולם-אינטרנט. היא הייתה מתחרעת מזה. לפעמים היא הייתה נותנת לי לעשות לכולל של בעלה שערים ודברים על המחשב. יום אחד הייתה הרמת כוסית ובמקום שאני אכנס גם היא תקעה אותי עם טלפונים (לא מספיק שאני מסוכסכת בגללה עם כולם שחושבים שאני כל היום באינטרנט) וכשנגמר ההרמת כוסית אני תיקנתי את המחשב שלה, אז היא הלכה לשלי, וראתה חלון פתוח של המייל שלי. חיטטה קצת ומצאה הודעה שכתבתי עליה לחברה שלי, שאני לא סובלת אותה ועוד כמה דברים. קיצר היא לא אמרה כלום, והתחילה להתעלל בי. כשנפל לה עט אני הרמתי, כל מיני דברים מפגרים, כשצלצלתי לרכזת (הדפוקה, חכו תשמעו) ואמרתי לה שאני מרגישה במעקב תמידי, שהבוסית מתעללת בי, הרכזת בלי בושה סיפרה הכל לבוסית, בלי להשמיט כלום. בלילות הייתי חולמת על המקום, בימים חיפשתי תירוץ לא להגיע. כשרציתי לעבור עשו לי סרטים ב"אגודה" וחקרו אותי כאילו רצחתי. מפה לשם הגעתי למסקנה שאין מוצא ואין עם מי לדבר, אז צלצלתי לבוסית ובכיתי לה בטלפון חבל על הזמן, אמרתי לה סליחה (לא שמגיע לה, אבל לא ראיתי שום דרך לצאת מזה), אמרתי שאם היא לא רוצה שאני אמשיך שתגיד לי עכשיו, היא אמרה ש"בסדר תישארי" היא אמרה שבא לה לפעמים להעיף לי סטירה, ואני שתקתי, הייתי בשוק. בקיצור הבוסית באה אלי יום אחד ואומרת לי שהיא רוצה אותי בחוץ, היא תעיף אותי לשבוע ואז תחליט אם היא יכולה להסתדר בלעדיי. בלית ברירה פניתי למנכ"ל. הסתבר שבכלל אין לה סמכות להחליט דבר כזה, היא קיבלה צעקות (על כל מה שהיא עשתה לי, מגיע לה יותר) והמנכ"ל המקסים העביר אותי למישהי אחרת, שנותנת לי הרגשה של בן אדם. איך היא סכסכה ביני לבין הרכזת? היא הייתה שוטפת לה את המוח שעות שאני לא עובדת, ואז הרכזת חשבה שזה נכון, והן נהיו חברות הכי טובות, כל היום מרכלות, ואז כשסיפרתי משהו לרכזת היא הייתה ברוב טיפשותה רצה לבוסית ומלשינה, וההפך. הן בנו לי פרופיל מעוות כל כך, עד שכשהבוסית החדשה שיש לי עכשיו אמרה לרכזת שאני עובדת מצויין- היא לא האמינה לה. אני עייפה, אז נשמטו לי פרטים, אני גם לא ששה להזכר בסיפור, וגם מחכה לי פיצה למטה. רק דבר אחד אני אגיד- אני דתיה מינוס, הבוסית חרדיה. כל הכיף שלה זה לרכל ולסכסך כדי שיהיה לה אקשן (והפעם לא רק אני בסיפור, היא סכסכה בין הרבה אנשים במשרד מול הפנים שלי בלי בושה), אני רוצה לומר לכם שהאישה הזאת כל כך חסרת בושה, כזאת צבועה, בושה לעם החרדי!!! והיא גרמה לי לסטיגמה קשה עליהם, שאני לא מצליחה להשתחרר ממנה. אישה רעה ומגעילה שכמותה, אני מרחמת על בעלה.

M o n a L i s a

New member
וואו! ../images/Emo5.gif

קשה להאמין שיש אנשים כאלו רעים! העיקר שעברת מקום שירות, ואת לא צריכה לסבול את היחס המשפיל הזה שוב! אני באמת לא מאמינה שהרכזת שלך נסחפה לכל העניין הזה, ובמקום להיות לצידך היא הייתה עסוקה בריכולים איתה. עכשיו את באמת צריכה לשקם את היחסים עם הרכזת, כי מקום שירות אפשר להחליף, אבל כדי לעבור רכזת צריך לעבור איזור וזה כבר לא רלוונטי. אני מאוד מקווה שזה לא יקרה לעוד בנות שירות, ושהיחסים עם הרכזת יסתדרו!

רעות 85

New member
לא ממש עברתי מקום

אני באותו מקום פיזית, אני רואה את המגעילה כל הזמן, אבל זאת שאחראית עליי עכשיו מקסימה. אני לא מאמינה שאפשר להסתדר עם הרכזת, היא לא מאמינה לשום דבר שאני אומרת, זה גם לא מעניין אותה, ויודעים מה? עד היום היא לא נתנה לי כרטיס שרות!! זה לא הכי מפריע כי אני גרה בבית, אבל תבינו עד כמה היא לא שמה עליי.

חשבת אולי לעבור עמותה?

אני לא יודעת אם זה אפשרי, אבל עמותות דתיות ב"ה לא חסרות (להבדיל מהחילונית
). אולי תנסי בבת-עמי? ממש מבעית אותי לשמוע את סיפורי הזוועה האלה. אני שמחה שבמקום שכנראה אלך אליו, האנשים נחמדים ונראה לי שאסתדר עם ההנהלה. כשנבנת לשם, לא שמת לב לעוינות כלשהי? אצלי הדבר הזה בדרך כלל תופס על ההתחלה, כפי שנכתב: "השכנים אינם טובים בעיניי." אולי מישהו כאן יודע מה באפשרותך לעשות..

זה תלוי במקום שירות..

יש כאלה שמסיימים עם בתי הספר היסודיים.. זה קצת יותר מוקדם.. יש כאלה שמסיימים ב- 30.7 אבל הבתי ילד ומקומות כאלה מסימים יותר מאוחר.. זה תלוי.. בקשר לאוריתות... היא יכולה לאיים עלייך שיאחרו לך את המשכורת או שיביאו לך פחות אבל זה לא יכול לפגוע לך במענק או משהו כזה.. מצטערת בשבילך על השירות.. יהיה טוב! :)

רעות 85

New member
די! היא משגעת אותי!!

היום היא עברה את כל הגבולות. היא ידעה שאני הולכת לדבר עם הבוס, כי היא התחילה שוב עם השטויות שלה. משקרת עליי לאנשים, מסתובבת כמו טווס וצורחת עליי על שטויות. והכל בגלל שפעם אחת עניתי לה על משהו שהיא המציאה עליי לבחורה מתוקה שאני בקשר טוב איתה (ובגלל הזבל ההיא, עכשיו הקשר נדפק). קיצור ישבתי לדבר עם המנכ"ל, והוא תקע לי נאום על דברים שאני לא עושה טוב (לא נכונים!! וברור מי אמר לו את זה). עמדתי על שלי, לא ויתרתי, אמרתי לו שזה לא נכון, ושכל דבר אני עושה על הצד הטוב ביותר, מה שנכון!! ותשאלו כל אחד כאן (חוץ ממי שהיא הספיקה להסית נגדי). והוא לא הסכים להקשיב, אמר שזה מה שהיא אמרה לו (אפשר להבין אותו, הוא עומד להתקע איתה עוד הרבה זמן ואני פה רק לעוד כמה חודשים), ומרוב ייאוש פשוט בכיתי את עצמי החוצה, אני יושבת ובוכה והוא יושב ומגמגם. ואז היה טלפון, הוא הרשה לעצמו לצאת מהחדר ולתת לי לענות. ואני כולי בוכה, פתאום מישהי נכנסת. התפקרתי לה מול הפנים, היא הייתה בשוק (היא הייתה אחת הבחורות ששנאו אותי רק בגלל מה שזבל אמרה להן, ולא בגלל שום דבר אחר) ממה שסיפרתי, ואולי איזה חצי שעה אני בוכה ומדברת ובוכה והיא מחבקת אותי ותומכת בי. זהו, רק רציתי לשתף אתכם. ואם מישהי מחפשת שירות מזכירות בירושלים, פנו אלי במסר כדי שאני אגיד לכם איפה *לא* לשרת.

למעלה