צהריים טובים :)

צהריים טובים :)

שמעתי בעצתה של קיוטי לכתוב יותר ועכשיו אשתף אתכם קצת במה עובר עלי.. מכיוון שרק בזמן האחרון גילו אצלי את האפילפסיה, אני בבלבלות... לא יודעת מה קורה איתי.. אם התרופות בסדר בשבילי, מפחדת כל הזמן שיהיה לי התקף (הכאבים לפני זה בלתי סבילים..) מפחדת להיות בהתקף ליד אנשים (והתמזל מזלי שההתקף האחרון היה ליד חבר שלי בלבד..) מפחדת להרדם וכל הזמן רואה את הניצוצות האלה שאני רואה לפני התקף (ונראה לי שזה פסיכולוגי..) גם החלטתי לכתוב ביומן מה שאני מרגישה , איך הכדורים גורמים לי להרגיש בחילות ודברים כאלה מה אכלתי אם כאב לי הראש אח"כ ולקרוא ולהסיק מסקנות זהו אנשים שיהיה יום טוב :)

ufo11

New member
אני מבין את התחושה של ההתחלה

שגורמת לפחד שמא יקרה אוטוטו התקף.. המטרה היא לנסות לא לחשוב על זה, למרות שזה קשה (ואני יודע שזה קשה, ביחוד בהתחלה).. אחד הדברים שיוכלו לעזור לך להתגבר על זה, הוא הסביבה. אם סביבת החברים והמשפחה שלך, יתנו לך הרגשה שאין מה לפחד, ושהם איתך בכל אשר יהיה, שהם תומכים, את לאט לאט תצליחי להתגבר על זה.. לצערי, את עדיין לא יכולה לדעת אם התרופות עוזרות לך כי לפי מה שאת אומרת רק גילו אצלך את המחלה, אבל בקרוב כשתעשי עוד בדיקה, תוכלי לדעת. בינתיים, אין טעם להסתובב בפחד.. תנסי לחזור לשגרת חיים בהצלחה:)

qt1

New member
../images/Emo24.gif שוש איזה כאבים יש לך?

בלבלות אני מבינה , אם התרופות בסדר, זה באמת כפי שכתב מושי , אפשר לדעת בשלב מתקדם יותר... לפחד מהתקף זה גם מאוד אנושי וטבעי בעיני. לגבי הניצוצות ,את רק רואה את הניצוצות או גם מרגישה מוזר כשאת רואה אותם? מרגישה בערפול או מנותקת או כל דבר אחר? כמה זמן את כבר נוטלת את הכדורים והאם הבחילות נמשכות כל הזמן או מופיעות ביחד עם הניצוצות או בלי שום קשר? מתי מופיעות הבחילות?

ufo11

New member
אם לא הבנתן אותי נכון, אני מאוד

רואה בפחד משהו אנושי ומקובל.. פשוט נתתי עצה.

כאבי ראש

לא, אני רק רואה את הניצוצות. בחילה אתמול היה לי בערב כשעה אחרי שלקחתי את הכדורים, עד הבוקר, וגם בבוקר היו קצת רק עכשיו הם נעלמו. בדר"כ הניצוצות הם רק בלילה, אני מרגישה מעורפלת ומתחילה לפחד. לפעמים יש גם בחילות עם הנצוצות..

qt1

New member
שוש אני חושבת שזה אאורה

אבל אני לא בטוחה, כלומר , את מאלה שמקבלים אזהרה לפני התקף ויכול להיות שהבחילות והניצוצות הם אזהרה. כמובן כל מה שאני כותבת קחי בערבון מוגבל , כמה זמן את נוטלת את התרופות מתי הפגישה הבאה שלך עם הנוירולוג שלך?

כן זה אאורה

ויש לי את זה לפני התקף אבל אני רואה את זה כל הזמן ....... בגלל זה זה מפחיד

ufo11

New member
הבחילות זה משהו סביר. אני לעיתים גם

בבוקר עם בחילה וגם אחרי שאני לוקח את הכדור יש לי בחילה. וזה קורה לעיתים קרובות מאוד.

חייםלוי

Member
מנהל
זה שיש לך אאורה כל הזמן יכול להיות

אולי פסיכולוגי. לפני מפגש הפורום סיפרתי למישהי בעבודה שיש לי אפילפסיה. כל אותו היום אחרי כן הייתי קצת מסוחרר. ואני מאוזן כבר הרבה מאוד שנים. לגבי כאבים כדאי לשאול. להגיע לאיזון יכול לקחת זמן מה (זה שונה מאחד לשני) והכי חשוב זה לחזור לפעילות רגילה ולשגרת חיי יום יום.

qt1

New member
מעולה שיש לך אאורה לדעתי ../images/Emo62.gif

אחד הנוירולוגים שפגשתי פעם המליץ לי במקרה של אאורה ליטול עוד כדור, אני לא זוכרת מה נתנו לך כטיפול , אבל תשאלי את הנוירולוג מה דעתו , אולי גם אצלך זה אפשרי , ברגע שתטלי כדור , את בעצם עוצרת את ההתקף... ידעת?

לא לא ידעתי...

אבל האאורה היא ממש נמשכת כמה שניות... 3 שניות אולי ואח"כ כאב ראש חזק חזק ואז התקף... למרות שכשאני חושבת על זה היה לי פעם אאורה בלי התקף איזה 10 דקות... מזמן זה היה , לפני שגילו את זה אצלי

qt1

New member
OK עכשיו את יודעת...../images/Emo24.gif

לעומת אחרים שאין להם את האאורה ואז הם ישר מקבלים התקף , זכית!!! יש לך אאורה , תמיד תוכלי ליטול תרופה אקסטרה וסלאמת...

ufo11

New member
זכיתם:))) רק היום זכיתם באאורה

חינם חינם:))) רוצים קבנס?:)))) הכל בצחוק:)))

זה ממש לא ככה..

בכל הפעמים שהיה לי התקף (3...) היה לי ממש כמה שניות התקף.. לא מספיק זמן כדי לקחת את הכדור וזהו.... יאללה הלכתי לעבודה תודה לכולכם אשמח להמשיך לקרוא תגובות נשיקות

למעלה