צהריים טובים...

GATINHA

New member
צהריים טובים...

אני די חדשה (טוב נו... מאוד חדשה).. ירדתי המון במשקל (סיפור ארוך על כדורים וניתוח נוראיים), ועכשיו אני צריכה לקנות את כל הארון מחדש...(ממש, אבל ממש לא מצטערת על זה) מה הייתן ממליצות לי לקנות קודם -שחובה בכל ארון (מתחילה מהבסיס מאילוצי תקציב) ואיפה הכי כדאי כדי להשאיר קצת כסף לאביזרים? (אם יש לכן כח כנסו לפרטים -גם נעליים שחובה בכל ארון..) תודה!!!

Katy Cat

New member
דברים בסיסיים:

כמה ג'ינסים בערך 2 טרנינגים חולצות טי-שרט גופיות, חזיות (אני מניחה שגם מידת החזה קטנה מההרזיה..) חצאית שחורה שמלה שחורה חולצה לבנה יפה וחגיגית נעלי ספורט סנדל נעלי ערב לקיץ נעלי ערב לחורף אמממ.... בגד ים?! אלה הדברים הבסיסיים שאני מצליחה לחשוב עליהם.

SsssTaaaR

New member
דברים שחובה בארון...

2 ג'ינסים- בהיר וכהה נמוכים וקצת מתרחבים שיושבים יפה על הגוף מכנס שחור ואם את אוהבת אז גם לבן שמתאים מאוד לקיץ כמה טי שירטים מדליקות חולצות אלגנטיות יותר (ליציאות) שמלה שחורה חצאית עד הברך חצאית מיני (עדיף ג'ינס) בגד ים-חזיה משולשים ותחתון טייבס מכנס שורטס לבריכה נעליים: עכשיו הולך יותר כפכפי עץ אז כדאי שיהיה זוג אחד בארון סנדלים עדינות לערב וכמובן נעלי ספורט אביזרים: חגורה מדליקה בצבע זוהר שרשרת סבתא עגילים ארוכים משקפי שמש שקופות תיק קטן וזהו נראה לי.........
אהה ואביזרים כדאי לקנות באודם, טורקיז,שכחתי פתאום את השמות של החנויות...
זייייהו זה היה ארווווווווווווך

GATINHA

New member
תודה רבה רבה! ../images/Emo24.gif

בהזדמנות חגיגית זאת.. ובעקבות זה שקראתי את ההמלצות שלכן, אני חייבת להמליץ על מתחם חנויות חדש שנקרא וויו (נוף) בקניון החדש במרינה של הרצליה! נכנסתי והיה לי מאוד קשה להסתפק רק בבסיס (אח... לו הייתי רוטשילד) שבוע נפלא לכולכם!

Prue 4 u

New member
נוו.. view זה טופ שופ!

החנות הענקית שיש כזו בפריז ולונדון!! אבל אל תקנו שםםםםםםם זה יקר בטירוף! צריך לחכות לסיילים!!

למעלה