צהריים טובים!!

צהריים טובים!!

שלום לכולם! שמי ניצן, ואפשר להגיד שאני חדשה בפורום. דרים תיאטר היא ללא ספק אחת הלהקות האהובות עליי. ואני מקווה למצוא פה נושאי שיחה מעניינים. עד אז. גוד בלס אמריקה

theriddler

New member
היי!

"ואפשר להגיד שאני חדשה בפורום"? LOL! יש נושא מעניין אחד...(הקלידים של רודס......לא!) הניתוח של pull me under את מוזמנת להשתתף!

cha ching

New member
גוד בלס אמריקה?!

גוד בלס מי! אה, אגב-ברוכה הבאה..
מה המצב, גבר? אגב, גיא, מה היו התנאים להתקבל לפורום? לאכול מעיים חיים של חתלתול קטן ומסכן וחסר אונים?! אה, וגם לענות על השאלות הבאות: 1. איזה שיר של דרים את הכי אוהבת? 2. איזה אלבום את הכי אוהבת? 3. נכון שפטרוצ'י שווה? 4. נכון שלאברי, זמר הליווי (כן, לא טעיתי...ליווי...), ממש מעצבן בפרוויאן סקייז?! 5. בת כמה את? 6. נכון שפינה קולדה זה הכי שווה בעולם? 7. כמה אחים יש לך? 8. איך קוראים לסבתא שלך? 9. נכון שאת פשוט שונאאאאת אנשים שמתחילים באות י'?! (אני? מסכסכת בינך לבין המנהלים?! מה פתאום?!?!) 10. רגע, תני לי שניה לחשוב על שאלה מיותרת ולא קשורה... נכון שאת אוהבת את טול?

theriddler

New member
איזו תמונה..אני מאוהב

כן.. לפי הכללים (שנכתבו ע"י יותמתם ויובלבל) בשביל להתקבל לפורום צריך א. לענות על כל השאלות המזורות שעדי (ש צ'ה צ'ינג) שואלת ב. אל תהיי מגעילה ...מעיים חיים?.......היא התכוונה למעיים של חתול ....מת .... אנחנו לא פסיכים שאוכלים בע"ח חיים....(בעלי חיים חיים.....זה מוזר)

EROTOMANIA

New member
......

אל תפחידו אותה. ברוכה הבאה. אני קים. (אנשים בעלי 3 אותיות בשם רולז....) ובבקשה אל תגנבי לי את הנקודות מהכותרות. תודה. (יותר מדיי אנשים גונבים לי אותן)

אממ. חי, תודה

כן, אני יודעת שהכרטיס שלי מגניב (c) בתשובה לשאלותייך צ'ה צ'ינג, משהו. 1.שיר אהוב?! אין כזה דבר, כולם, כמובן. 2.ע"ע מספר 1. 3. שאלה רטורית. 4.אני לא מסכימה איתך!!! 5.אני בת 16. 6.לא בהכרח הכי טעים בעולם. ניסית פליימינג למברוגיני (האהא! ביט דיס!) 7.שלושה אחים שלמים!!! למרות שאחד מהם בתהליכי ריטוש אס ווי ספיק. 8. אני מעדיפה לא לדבר על השם של סבתא שלי (פגעת בנקודה רגישה במקצת
) 9.אני לא שונאת אף אחד! טוב חוץ ממישהו אחד, או שניים. 10. טול זו עוד אחת מהלהקות הכי אהובות עליי. הופתעתי שאין פורום עליה חזיז ורעם!!!

EROTOMANIA

New member
.........

שלך על אלכוהול, שלי על סקס ואוננות. יש. ודווקא יש פורום על טול... נראה לי.. ומיאנג הרבה יותר שווה. אני מזדהה איתו. היי את, שימי תמונה שלך.

coka

New member
אז ככה....

1. אין לי שיר אהוב, אני חולה על כולם=) למרות שיש לי נטיה לשמוע יותר מדי (אם זה אפשרי) את home... 2. יש לי רק אלבום אחד עד עכשיו - scence from a memory והוא מדהים לדעתי 3. פטרוצ'י חמוד ביותר=) 4. לא שמעתי את השיר עדיין..כשהוא יסיים לרדת, אני אגיב=) 5. 14 6. לא טעמתי, אבל מהמשקאות המעטים שכן טעמתי "white russian" נחמד.. 7. 2, אח ואחות 8. אני גם מעדיפה לשמור על דיסקרטיות בעניין... 9. תני לי לחשוב.. האמת שיש מישהי שאני שונאת והשם שלה במקרה מתחיל ב-י'.. אבל אין לי משהו כללי נגד אנשים באות י'=) 10. אחלה להקה 11. במיוחד בשבילך עדי - קוראים לי אלה

NiGa

New member
אחלה שם! ../images/Emo13.gif

ותודה לכן שאתן נותנות יחס שווה גם לחברי הפורום ה... אמממ... בעלי מגבלות...

coka

New member
תודה../images/Emo13.gif

כן, אני מתופפת... ואני חולה על זה=)

cha ching

New member
אלה!

white russian?!?! מה עם BLACK RUSSIAN?!?!?! וודקה+ליקר קפה...
כל כךךךך שווה!

NiGa

New member
אהלן כלבה מלודרמטית!

זה נשמע רע בעברית...
תהני, אחלה נתוני התחלה יש לך, עפ"י שאלון עדי (צ'ה צ'ינג) הרשמי. בבקשה באמת אל תגנבי לקים את הקטע עם הנקודות בנושא, זה מעצבן מאוד - אז לפחות שרק היא תהיה עם זה. תהני, תשתלבי והמשך צפיה מהנה!

אממ

אני לא אגנוב לה.. כל עדו אף אחד לא יעיז לגנוב לי את ה"אמממ" שלי. ותודהה!!!

EROTOMANIA

New member
...............

נכון... אני אומרת "אמממ" במציאות כל הזמן. אבל בניגוד לישראלים, זה יותר כמו UMMM... כן כן, המבטא השתלט עליי. קצת.

למעלה