צהריים טובים אני פה רק רציתי להודיע חחחחחח
T tot15 New member 4/11/02 #6 באמת יופי עכשיו אני לא צריכה לכתוב את זה כל יום חחחחחחח צהריים טובים לך
נ נעמי 1 New member 4/11/02 #12 סער ... תסביר לה... מה זה... התותה נחה המון... (לשם חמתה לא מגיעה... חחחחחחחח)
S sahr12 New member 4/11/02 #4 חמותך קוראת פורום???חחחחחחחח אני אדפיס את זה שתהיה לך הוכחה....חחחחחחח
Y yafit75 New member 4/11/02 #5 סעררררר עזוב את הבחורה,, מספיק יש סיוט מחמתה,, ועד שהיא בורחת קצת מהבית,, אתה מזכיר לה עוד פעםםםםם להזכיר לךךךך חוגלה,, טיטולים של פגים??, פיפי?? חחחחחחח
סעררררר עזוב את הבחורה,, מספיק יש סיוט מחמתה,, ועד שהיא בורחת קצת מהבית,, אתה מזכיר לה עוד פעםםםםם להזכיר לךךךך חוגלה,, טיטולים של פגים??, פיפי?? חחחחחחח
Y yafit75 New member 4/11/02 #11 תות מה עניינים? מה עשית לחמתך בסוף? שתוק סער! אני יכולה לתת לה גם את התיק שלי,,, כדי שתחטט בו,, רק שבשביל שאני אראה את זה,,, מה שאני אעשה לה באותו רגע,,, (המחשבות מביאות לי עצבים,, הלכה המקלדת מעצבים)
תות מה עניינים? מה עשית לחמתך בסוף? שתוק סער! אני יכולה לתת לה גם את התיק שלי,,, כדי שתחטט בו,, רק שבשביל שאני אראה את זה,,, מה שאני אעשה לה באותו רגע,,, (המחשבות מביאות לי עצבים,, הלכה המקלדת מעצבים)
Y yafit75 New member 4/11/02 #14 נו? איפה היא החמה הזאתי שלך? תני תכתובת שלה,,, ותאמיני,, לא תתחרטי,,, רק תרוויחי..
Y yafit75 New member 4/11/02 #16 U נשמה תירגעי,, אני לא אעשה לה כלום רק שעווה ברגליים,,,, אם נשארו לה שערות בכלל?