צהריים טובים הבוקר עשיתי שעה אירובי. הגוף שלי צועק "אונס" אבל הנשמה מרוממת...
N nightroll New member 22/8/02 #1 צהריים טובים הבוקר עשיתי שעה אירובי. הגוף שלי צועק "אונס" אבל הנשמה מרוממת...
S sahr12 New member 22/8/02 #2 איזה כייף זה התחושה שאחרי אה??? אין כמו ספורט....המח גם אחרי פעילות מפריש הורמון שמרגיע את הנפש..... יש שלב שאת עוברת אותו במאמץ....."שלב השבירה" ואחריו הכל זורם.......
איזה כייף זה התחושה שאחרי אה??? אין כמו ספורט....המח גם אחרי פעילות מפריש הורמון שמרגיע את הנפש..... יש שלב שאת עוברת אותו במאמץ....."שלב השבירה" ואחריו הכל זורם.......
S sahr12 New member 22/8/02 #5 אה שכחתי.......את עם ה7000 כפיפות בטן.......חחחחחחחחחח וה150 דקות....ממש פרסומת לרב בריח...
S sahr12 New member 22/8/02 #11 תודה באמת שאת מחייכת..... למרות שזה לא כלול בסטנדרטים שלך.........חחחח
ק קרן קיימת New member 22/8/02 #9 גם אני מנעתי הבוקר רצח איזה מזל שלמדנו להתאפק, הא ? כי אחרת.... באמת הייתי אלמנה עכשיו.
S sahr12 New member 22/8/02 #10 ראית את מייקי בטעות היום?? נראה לי משמונה בבקר הוא במקדונלד.....מגרד כרטיסי הגרלה..... חחחחחחחחחחחחחחחחח.........
ראית את מייקי בטעות היום?? נראה לי משמונה בבקר הוא במקדונלד.....מגרד כרטיסי הגרלה..... חחחחחחחחחחחחחחחחח.........
S sahr12 New member 22/8/02 #15 חחחחחחחחחח......בטח הוציא כבר 2000 בובות,כלבים דלמאטיים,....רק ג´יפ...נאדה!!!
S sahr12 New member 22/8/02 #16 חחחחחחחחחח......בטח הוציא כבר 2000 בובות,כלבים דלמאטיים,....רק ג´יפ...נאדה!!!
נ נוגה בשבילכם New member 22/8/02 #17 בטח הוא הוציא "ארוחה נוספת חינם" ועל זה הרי לא מקבלים כרטיס גירוד אז הוא הצטרך לאכול עוד ועוד ועכשיו הוא בטח נראה כמו מסכן חחחחחחחחחח
בטח הוא הוציא "ארוחה נוספת חינם" ועל זה הרי לא מקבלים כרטיס גירוד אז הוא הצטרך לאכול עוד ועוד ועכשיו הוא בטח נראה כמו מסכן חחחחחחחחחח
מ מייקי עם תוספות New member 22/8/02 #19 דורך על הפצעים , אה????? היום הייתי עסוק במצוות שבין אדם לחברו (ובין אדם לחברתו..)