צהריים טובים

שייני

New member
צהריים טובים

השרשור לגבי המפגש שמתוכנן של אנשי הפורום נעלם מעינינו. ראיתי שהיתה הענות לא קטנה ושיש קבוצה של אנשים שמעוניינת לקיים את המפגש. התאריך האחרון שדובר עליו הוא ה-5 לספטמבר, יום לפני ערב ראש השנה, כשבשישי לספטמבר יש חופש. ובכן ?

מאיושית

New member
אני רוצה!../images/Emo6.gif

רעיון מצוין, תאריך מצוין, מקום...??? אני מקווה שכוווווולם יבואו...

שייני

New member
לגבי המקום

מי ירצה לארח בביתו הקט חבורה של אנשים אובססיביים משוגעים על זמר דגול, שברגע שאתה משמיע להם שיר שלו, או מראה תמונה אתה לא יודע איך הם ייקחו את זה... ולכן המקום האולטימטיבי לדעתי הוא פארק הירקון, הכי שכונה, הכי מרכזי, והכי בטוח במקרה של התפרעויות למינהן אפשר להפגש בכניסה ללונה פארק ומשם ללכת רגלי למקום לא ידוע לתוך הפארק האפלולי... | אייקון של תפוז סמוי עם משקפיים|

מאיושית

New member
חבר´ה תגובות.......

מי שמתאים לו לבוא, שיגיד...... אין עוד הרבה זמן עד אז...

avr

New member
מתאים

למרות שאני גר בצפון אשמח לפגוש את כל החברה המקסימים שגם הם חולים על שלמה .....

יס יס יס !!! ../images/Emo6.gif

אם לא יצוצו בעיות (בחיים, בצבא)
עוד 13 ימים להופעה ........

שייני

New member
אחי היקר!

בשביל המפגש אתה יכול להתאמץ ולהזיז את אמסטרדם! אנחנו יותר חשובים!!

לפני שזה הולך לאיבוד שוב.....

אני רוצה לבוא............תגידו שעה ותאריך ויום ומקום וכל פרט כלשהו...............................בלה בלה בלה בלה.... אני אהיה שם....אתה כבר תזהו אותי עם החולצה שרשום עלייה: "BREAK THE SYSTEM" תעדכנו אותי ביי

שייני

New member
מה לגבי השעה ?

אפשר להפגש בסביבות חמש- שש כדיי שמי שגר רחוק יוכל לחזור עם תחבורה ציבוריתתת רית ריתתת

לגבי השעה,

אני יוכל להגיע רק בסביבות 7 ... בגלל הצבא. אבל אתם יכולים להפגש לפני, ואני אגיע :) זאת לא בעיה ....

שייני

New member
אוקיי...אמ.. עברנו שלב

שעה 5 או 6 זה אחלה ועכשיו אני כותבת דברים הכרחיים למפגש וכל אחד יסמן וי ליד הדבר שהוא רוצה להביא (לא להתנפל על הצלחות פלסטיק יש עוד דברים להביא!!) פשטידת אוכמניות עם זיתיים קולה ספרייט עוגיות עבאדי במילוי מרציפן סדין משבצות (בצבעים חמים כמו אדום, צהוב, משהו חי) קלטות של ניסים גרמה ופיני חדד פינג´ן גזיה מלאווח בטעם לימון אם למישהו יש עוד רעיונות שיכתוב הכל יתקבל בברכה הה... וצלחות פלסטיק האם מישהו יכול להביא מערכת כדיי שנשמע את הקלטות של ניסים ופיני ??

שני שני....אני חשבתי על:

משהו אחר בכלל: חשבתי על:.............._-------------------_------___________------- א.מנות קרב ב.תירס בקופסא ג.לעשות תחרות מי סוחב על הגב יותר קרטונים של מי עדן ד.לעשות תחרות מי שובר יותר גיטרות. ה. וכו´ וכו´ אבל 6 זה שעה הגיונית...מי כן יכול לבוא בשעה זו.? אנא צרו קשר...אנחנו עושים הכל כדי שהמופע הזה של הפורום יצליח אם שלמה יבוא הוא ייצטרך לשלם 195 ש"ח בשביל לראות אותנו שרים...והוא עוד יישב על הבטון ולא באוקסטרה.....

מאיושית

New member
שישלם לפחות 250 ש"ח!

מה, לא מגיע לנו החזר על כל ההופעות שהלכנו?!
בתמורה, נסכים לו לשיר לנו משהו...
בכל מקרה, הכל נראה לי מצוין (חוץ מפיני חדד...
) ... אני אהיה שם

למעלה