צהריים טובים.......

ronen1981

New member
צהריים טובים.......

טוב לבריכה לא הלכתי כי הבגד ים שלי באמת לא במצב ראוי .(לא שיש לי במה להתביש אם יהיה פאנצר אבל בכל זאת זה לא מכובד ונראה לי לא הכי חוקי..) ומכיוון שאני לא בטוח עם בשבת מוכרים בגדי ים אני אדחה את ההליכה לבריכה למחר. מכל מקרה חברים שלי הולכים לבוא לבקר אותי בצהרים ואולי יבאו גם ידידות (בקשתי מחברי הטוב שאם יביאו ידידות שלא יביאו בטעות את ה"" כי אני לא מחבב אותה.)

ronen1981

New member
שינויים...

צהרים אני הולך לאכול עם אחותי. וכנראה שלא יבוא אלי להפגש ונפגש אצל חבר או ידידה שלישית. (בעית תחבורה\שעת פגישה מאוחרת מידי אם זה אצלי...)

מאו יין

New member
אחה"צ נעים לרונן!../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif../images/Emo42.gif

היי חמוד! רק רציתי להוסיף אחרי שקראתי את ההודעות שלך ושל כוווולם שהשורה התחתונה...היא שהיא באמת באמת
הפסידה בחור מדהים
וברור לי כמו שברור שגם מחר יהיה "חם ומגניב"..שאתה עוד תמצא את ה
אהבה
הגדולה שתמלא אותך ותסעיר אותך ותחזיק אותך ער בלילות (אבל מהסיבות הנכונות...
) בנתיים אני שמחה שאתה יודע את הדרך לצאת מזה,להעסיק את עצמך,להעסיק את עצמך,להעסיק את עצמך ! המשך כך...בהצלחה!

shiraz2

New member
רונן../images/Emo25.gif

אין לך מושג כמה אני מעריכה אותך על האופטימיות שלך, על החוזק... על הדרך שבה אתה מתמודד עם המצב. מה אני יגיד- היא הפסידה ובגדול. אתה תמצא לך מישהי יותר טובה, שבאמת תעריך אותך, ותאהב אותך באותה מידה שאתה תאהב אותה. שולחת המון-
מעריצה אותך
אוהבת תמיד, שירז

ronen1981

New member
ערב טוב לכולם........

ממש נחמד ונעים לקרא דבריכם...... אכלתי אצל אחותי היה טעים למדי קצת היה צורך בלהוסיף מלח לאוכל
. ונפגשתי ושחקתי קצת עם חברי ובכלל היה נחמד לראות אותם. מכל מקרה עכשיו אני בבית הולך לטייל עם הכלבים המתוקים שלי ולהתכונן לשעות המאוחרות יותר של הערב שאני אלך לרוקדים בראש צלול (שזה סלסה ועוד כל מיני ריקודים.) יהיה סבבה והפעם בניגוד לפעם האחרונה (שהיתי איתה) אני יוכל לרקוד כבעבר עם כמה בנות באותו הערב
. (זה נורמלי ומקובל....) ואולי כמה חברים יצטרפו הם לא בטוחים מכל מקרה גם לבד אין לי בעיה כי מנסיון עבר אני לא נשאר לבד שם לאורך זמן......... מקווה שאתם מנצלים וניצלתם את סוף השבוע לבילויים או לפחות למנוחה.(למרות שלדעתי עדיף לבלות עלפני לנוח....). שלכם רונן ו
לכולכם ,תודה לכם.

Silvi k

New member
ואני חשבתי שזה היה רק אכיל

טוב לדעת שזה היה גם טעים

למעלה