צהריים טובים

צהריים טובים

ירד עלינו גשם במפתיע הילדים הלכו לגן ולבית הספר לא מוכנים לגשם נתנאל בכלל יצא לסיור במזבלת חיריה וחזר הביתה רטוב לחלוטין הוא נהנה מאוד - לדבריו הסיור היה מאוד מעניין אני ננזפתי כי באתי להוציא את נעה 10 דקות לפני הזמן יום ג' זה היום היחיד למעט יום ו' בו אני מוציאה אותה מהגן והם נוזפים בי.... המשך יום מקסים

Navva

New member
אם היה ריכוז שהוא כמו שעור אז בטח שנזפו

גן עירוני, הוא לא רק ביבי סיטר, יש סדר יום, יש מטרות חינוכיות .... כמו שלא תוציאי את נתנאל לפני הזמן משעור, ככה לא מוציאים לפני הזמן מהגן, כשיש ריכוז. כבר לא מדובר בשעת ההתעוררות משנה בגנון/מעון.

שלום בנות, אחרי הרבה הרבה זמן..

קשור ולא קשור... אומרי'קי חוגג היום יום הולדת שלוש בגן ואנחנו ההורים לא מוזמנים. לא משנה כמה שניסיתי לדבר עם הגננת היא לא הסכימה. יש להן המון תרוצים כי הן יודעות שהמועצה מגבה אותן ונותנת את ההחלטה בידיהן אם לעשות יום הולדת עם ההורים או בלי ובטח שיותר נוח להן בלי המשפחה. הן אומרות שהילדים לא משתפים פעולה כשההורים שם אבל במסיבות וחגים הם משום מה כן משתתפים... אני הרגשתי היום ממש מושפלת כשהבאתי את העוגה, הכיבוד, זיקוקים, בלונים, שקיות, מתנה וכו...וניזרקתי במהירות החוצה כדי "לא להפריע" ביום ההולדת של הבן שלי. גם לכן זאת ניראת חוצפה או שזאת רק אני? אגב, אחד מהזיכרונות היפים שיש לי מהילדות זה מיום ההולדת שלי בגן כששיחקנו מישחק ששיתף גם את ההורים ואני הייתי בעננים מזה שהקפיצו אותי על הכיסא. זה ממש לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מרגיז

אני כל כך מבינה אותך, זה באמת לא פייר. למרות שבגן כמו בכיתה יש נהלים וכל מיני, איך הילד הרגיש עם זה שלא השתתפתם?? יומהולדת שמח והמון שמחה

קודם כל מזל טוב לאומריקי

אצלנו כל ימי ההולדת בגן הם בהשתתפות ההורים השנה בגן חובה הם הגדילו לעשות - לא עוגה ולא ממתקים אלא ארוחת בוקר בריאה אם אני רוצה אני יכולה להביא עוגה אבל הדגש הוא על ארוחת הבוקר שכוללת לחמים טריים גבינות לבנות הרבה ירקות - לקינוח ניתן להביר פרי

דינהלה1

New member
לנוית מזל טוב ליום ההולדת של אומריקי

לגבי היומ"ה בגן גיל 3 הוא גיל שנהוג לשתף את ההורים, לגבי השנה זה אבוד אבל לגבי השנים הבאות ההורים צריך להתאחד ולעמוד מול הגננות. אני הייתי מביאה גם חוות דעת מפסיכולוגית או אשת חינוך כדי להפריך את הטענה השטוטית של הגננות האלה. זה מדהים אותי בכל פעם מחדש עד כמה אטימות יש אצל בעלי תפקידים שדווקא הם שאמורים לייצג את האינטרסים לטובת ילדנו והם עושים בדיוק ההפך...

למעלה