צהריים טובים

צהריים טובים

אוףף, איזה לילה עבר עלי, יתוש לא עזב אותי לרגע. אגב, אני הכי פראייר בארץ(עם אופציה לחו"ל), היתי הבוקר בראיון, היינו שמונה כשאני הגבר היחיד...המראיינת היתה כ"כ סקסית, כל מה שאני אוהב באיזה היה לה(הכל!) רק מה....לא התחלתי איתה. בכל מקרה, אני מקווה לקבל את העבודה.

טל205

New member
צהריים טובים

כנראה שהיא לא שלך... תשמח שהיא לא התחילה איתך! אני באופן אישי לא אוהב שמתחילות איתי.

טל205

New member
לא מקצועי? נכון.

אבל לפעמים חורגים מהאסור ומותר.. יש מפקדים בצבא שיצאו עם חיילות,דיילות תעופה עם אנשי עסקים וכו..גם כשזה לא סמכותי או לא מקצועי חורגים מהעניין כשיש קליק...

אני מסכים שזה לא מקצועי להתחיל עם זה

שמראיין אותך בראיון עבודה.עשיתי לא מעט ראיונות בשנים האחרונות לנשים שבחנו לתפקידים שונים שיהיו כפופות אלי.והיו לא מעט שמצאו חן בעיני וזה היה הדדי.ולעולם לא התחלתי איתן.עבודה נטו.הדבר הכי גרוע זה לערבב ביז'נס,ופלז'ר ביחד.

ש חף

New member
יאללה גברים

שום דבר לא עוצר אותכם אני מראיינת המון ואין סיכוי שהייתי עושה משהו פעמים בודדות היה לי קשה להתרכז בראיון או פגישה אבל זה נדיר,שמישהו מפיל אותי ככה...

את טועה חמודה.אצלי זה כך בכל אופן

וכתבתי את זה.עשיתי את הטעות הזאת פעם אחת בלבד.ראשוונה,אחרונה,ויותר מדי.לא מערבב לעולםבמיוחד שאני יודע שאני אהיה הבוס של אותה אחת.וזה לא משנה הישיר או לא הישיר.

הייתי שמח אם הייתה שלי

היא אמנם מבוגרת ממני(בערך בת 30). מה רע בזה שאישה מתחילה עם גבר?

בכלל לא רע שאישה מתחילה עם גבר פלפל.

אני בעד שיוויון גם בזה.ויש לא מעט נשים שמתחילות עם גברים בדיוק עמו שאנחנו עושים. וזה מזכיר לי מישהי שהתחילה איתי בבר במוצ"ש.פשוט קמה ניגשה ומשם זרם.

ש חף

New member
צהריים טובים,יש לי בייבי חדש

הוא כרגע בחניה ואני מאוהבת בו לגמרי
אחחחחחח אין כמו לקרוע את הניילונים מרכב חדש

לא מכיר אישית את האבאו אבל שברולט

רכב מצויין תמיד.מה חדש דנדש כאילו כזה? את קנית או רכב חברה?

ש חף

New member
ושוב צודק

ישבתי בכל הדגמים שלהם בזמן האחרון... שלי שלי /tapuzforum/images/Emo9.gif

איך אתם נסחפים!

ולה מראיינת...אם אני אתקבל אני לא אעבוד מולה(היא שיית למשאבי אנוש בחברה). אין פהעניין של"לערב פלז'ר וביזנס"! עשיתם הר מעכבר.

למעלה