צהריים טובים

טל205

New member
צהריים טובים

יום יפה היום.. אז אם לסכם את פורים, היה יפה.. שתיתי המון אלכוהול למרות שאני לא רגיל ונפלתי לכמה שעות (אוי זה עשה לי רע.. בעעע) אבל בסהכ נהנתי והיה ממש כיף.. אז זהו,כעת מתחילים להתכונן לפסח.. זה אומר לכם משהו? מתכננים לעצב מחדש? לקנות מוצרים ואביזרים לבית? זה הזמן!

ש חף

New member
ערב טוף

היה שבוע מטורף ממש קשה לי לחזור לשגרה,יש מלא לחץ פורים היה מיוחד השנה,היה מעולה
פסח אומר לי שגדלתי בשנה
ואביב והתחדשות וחופש ומשפחה ובעיקר לקטר על זה ש "אין מה לאכול"

טל205

New member
הופ

גדלת בשנה? בת 24? אוייש.. אני משתגע כל שנה מזה שצריך לחפש מזלג לא של פסח... וואי שיגעון..

ערב טוב

היום סיימתי לעבוד בהרצליה...שבוע הבא אני עובר לנתניה, שחף תתכונני. היה יום ממש רגוע, לא היה עמוס לרגע(לעומת אתמול, הלקוחותלא הפסיקו לבוא והייתי חייב לבקש עוד ועוד כסף), אפילו היתה מישהי עם צ'ק בנקאי ע"ס 400K אבל זה לא נחשב כי כסף לא יוצא מהקופה שלי. מתחילים להתכונן לפסח, אני חושב לצבוע את החדר...קצת נמאס לי מהקיר הכתום....בא לי לבן או ירוק תפוח.

טל205

New member
לא בצבע פלפל?

חח.. אני צבעתי 2 קירות בירוק תפוח ו2 פגישות בצהוב בהיר עדין... הזמנתי צבעי שידייק על הפס למה לי אין סבלנות לבלאגן הזה...

צבע תפוח יפה יותר../images/Emo3.gif

2 פגישות? מלבד הכניסה שלנו לדירה שבה באמת שילמנו לשני צבעים עבור הצביעה רק אני ואבא שלי צובעים את הבית. האמת היא שכל תחזוקת הבית מתבצעת ע"י אבי ואני, זה כולל הכל.

טל205

New member
כל הכבוד לך

הרגע אמא אמרה לי להתקשר לצבעי כדי להזמין תור.. אמרתי לה אני יעשה את זה.. והיא בתגובה,עזוב,זה קשה.. חחח.. מכפת לי שתשלם...

טל205

New member
זה משתנה

מבית לבית.. לנו יש בית 4 חדרים והורי שילמו יותר מ300שח על מטבח סלון וחדר.. אם זכרוני לא בוגד בי.. ולגבי כל שנה אז לא.. אבל יש מקומות שכן כמו המטבח.

ש חף

New member
אני בהכנות

מספרה,איפור וזה
כולי התרגשות,לא חשבתי שזה יקרה אבל יש הפתעות בחיים

טל205

New member
אוייש קרעת אותי מצחוק

איזה פורום מגניב.. תצחק תצחק אבל זה הפורום הכי פעיל בתפוז באחוזים כמובן.. 3 אנשים מצליחים לתפעל פורום זה יפה.

אנחנו יותר משלושה...

גם מלך ארגמן פעיל(לאחרונה לא אבל רק מסיבות טכניות), מורן והדס כותבות לפעמים... בכל מקרה אחלה פורום.

למעלה