צהריים טובים,

מילי123

New member
צהריים טובים,

האם יש מצב שגבר יכול לגמור רק ע"י חדירה ? אני וחברי יחד חדשיים ואני חסרת נסיון בכל הנוגע למין (הוא יותר מנוסה ממני), אנחנו מתמזמזים וכל הזמן עומד לו אבל באמת הוא לא גומר... שאלתי אותו איך זה והוא אומר שהוא יכול לגמור רק בחדירה, האם הגיוני ? תודה.

תלוי בגבר

שאלה מעולה!!!! ממחישה עד כמה מיניות האדם מורכבת ועד כמה אנחנו מפרשים ומבינים את העולם באמצעות הניסיון והחוויה האישית שלנו.... יש גברים שמאוננים בצורה מסוימת או שזקוקים לגירוי מסוים ומאוד ספציפי, ולכן הם מסוגלים להגיע לאורגזמה רק מגירוי אוראלי או וגינלי(חדירה) לכן אני מציעה לא להיות מבוהלת שאולי משהו לא תקין, אלא לזרום עם בן זוגך למה שמתאים לו (ומקובל עליך) ולצאת מתוך נקודת הנחה שכל מה שעושה לנו נעים הוא לגיטימי. אני חושבת שהוא יכול להוות עבורך מודל של הנאה סביב האופן שבו את נהנית ורוצה לגמור בלי לחץ, כך שגם את תרגישי חופשי להנות באופן שמתאים לך. בהצלחה

מילי123

New member
תודה רבה על תשובתך... ועוד...

כבר חשבתי שלא יענו לי. טוב, אז הוא יכול רק בחדירה, ומה קורה אם כרגע אין חדירה ? אני מאד רוצה שגם הוא יגמור, אז זה שהוא לא גומר לא מפחית לו את ההנאה ? (יאמר לזכותו שהוא לא לוחץ ואומר שההנאה שלי יותר חשובה אבל...). באילו דרכים אני יכולה לענג אותו ? שוב תודה ויום טוב.

zukik

New member
תנסי למשל

למצוץ לו אני כמעט משוכנע שהוא יוכל לגמור מזה .....

כפי שכבר הציעו לך..

את יכולה לרדת לו (רק אם זה בסדר מבחינתך כמובן) לעשות לו ביד.. לתת לו לאונן מולך או להפך ועוד... תשאלי אותו מה הוא אוהב ומה מענג אותו, תקשיבי לו, תני לו להדריך אותך.. הרי הוא יודע מה מענג אותו הכי טוב מכולם. פתיחות ותקשורת זה הבסיס לקשר טוב ומענג. תהנו :) תפוחית.

להנות ממה שיש

הרבה פעמים אנחנו מפעילים לחץ על בני הזוג שלנו (דו כיווני) שיהנו באופן שנדמה לנו שהם רוצים או צריכים. לפעמים הכי טוב לשחרר ציפיות ולא לעשות ביג דיל ממה שנראה לנו נכון ולתת להם לגמור בקצב שלהם. כשהחדירה תגיעה, אז איתה תבוא גם ההנאה והסיפוק למה צריך למהר?

eddy7

New member
לדעתי

גם אם תמשיכי לענג אותו, לא ללחוץ עליו בשום צורה, פשוט לעשות לו נעים מבלי לגרום לו להרגיש שאת מצפה מהעינוג הזה להגיע לנקודה ספציפית, אז הוא ילמד להירגע ולהנות מהעינוג. בסוף הוא יכול באמת לגמור ללא חדירה. חברה שלי הייתה עושה לי ביד במשך די הרבה זמן מבלי שאצליח לגמור מזה. היא השתמשה בנוזלי סיכה (כל מיני ג'לים נעימים) וברוק ולא גמרתי מזה, וזה לא בגלל שהיא עשתה משהו לא בסדר אלא פשוט כי לא הייתי משוחרר מספיק כדי לגמור לידה. זה הכל. כעבור כמה זמן הגעתי לנקודה שבה הרגשתי נוח לידה מספיק כדי להשתחרר והאורגזמה באה גם כן. אבל שוב, קיימת האפשרות שמה שהכי נעים לו זו חדירה (אחרי הכל המקום לח וחמים וקשה לחקות את התנאים האלה) ומיד יבשה הוא לא יגמור. תרגישי חופשייה לאלתר ולגוון כדי לראות אם יש משהו שיהיה לו נעים עוד יותר ואל תלחיצי אותו. כל זמן שאת לא מלחיצה אותו לגמור אז את יכולה להעלות את הנושא לשיחה ולשאול אותו איך יהיה לו הכי נעים שאת נוגעת בו. אני מאמין שאם תראי לו שאת מתחשבת ושזה מדליק אותך לראות שהוא נהנה אז הוא יהנה מזה יותר וזה יכול להוביל אותו להשתחרר ולגמור.

למעלה