צהריים טובים!!!

dragonit12

New member
צהריים טובים!!!

וואי מחר ר"ה! איזה כייף!
מה נשמע? איך עבר היום? עשיתם משהו מיוחד?P: שיהיה לכם אחלה בחלה של יום!

Swap Meet

New member
יור דה קווין אוף מיי ארט../images/Emo54.gif

נירוונה
טוב היום הגעתי לבצפר בשעת אפס כי התחלנו לסדר את כל הדברים במועצת תלמידים. אז שעתיים ראשונות לא למדתי. בשעה הראשונה סידרנו ובשעה השנייה- הינו בחדר מורים ואני וחברה שלי עשינו סנדוויצ'ים כאלה מפתיבר ושוקולד יאמי
בהפסקה היה את כל מה שעשינו לראש השנה. בשעה שלישית ורביעית חילקנו את הברכות בכיתות וזה היה פשוט גיהנום כמה שזה היה מבולגן.... שעה חמישית- מתמטיקה היא אמרה שיכול להיות שביום חמישי היא כבר תחזיר את המבחנים :] זהוו וב-4 הלכתי לאורטופד והוא אמר שנעשה לי מיפוי עצמות כי יש לי תנועה בבלט שהיא כואבת לי ברגל....

hadarinke

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif../images/Emo75.gifאהבתי תתפוח../images/Emo9.gif.

מה נשמע?סבבה איך עבר היום?עמוסססססס עשיתם משהו מיוחד?P: כן: בצפר עד 3 ורבע, בשעה שניה היה לנו חלון אז אכלתי בארומה עם חברולה אחר כך הלכתי למכון כושר עד 16:30, שרפתי מלא קלוריות, אני בטוחה שהרגשתי היום שריר בבטן! אחרי זה שיעור פרטי, עד 17:30, מטמתיקה כמובן..... *כל זה בתוך הקניון ובבצפר שממול לקניון. אחרי זה נסעתי לקוסמטיקאית שלי לענייני ועכשיו אני בבית... מחר אני קונה מגפים ונעלי בובה ואולי גם אדידסD:

למעלה