צהריים טובים :)

lovegirl4

New member
צהריים טובים :)

אני מקווה שפניתי למקום הנכון, כי בפורום "ימי הולדת ומתנות" לא כל כך עזרו לי
אז ככה- חבר שלי מתגייס בתחילת חודש הבא :( ותכננתי לחרוט לו משפט יפה מהלב.. אני יודעת שזה נשמע קצת קיטשי אולי ומטומטם אבל הוא יהיה גובניק (מסיבות רפואיות) והוא לא צריך מי יודע מה דברים לקחת, וגם בטח ההורים והמשפחה כבר יספקו לו את הדברים, וגם יום לפני שהוא מתגייס יש לנו שנה ביחד (כן, מבאס :( ), ככה שאני מכינה לו הפתעה גדולה. אז הדיסקית זו מתנה קטנה מהצד. אז כן, חזרה לשאלה שלי- מה אני יכולה לחרוט? משהו מרגש , מהלב. קצת יותר מ"תמיד איתך" והדברים שבדרך כלל כותבים. אני מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי, כי אני הולכת היום לחרוט.. (מנצלת את זה שהחבר בחו"ל - בר מצווה של בן דוד - להכנת המתנה) תודה מראש

אני לאח שלי

חרטתי "א אוהל ב זה בית ג זה מה שמפריד ביניהם" יותר רומנטי זה איתך בכל מצב אוהבת גם מרחוק חושבת עלייך דברים כאלה.

Clueless Maiden

New member
סביר להניח

שהרבה בנות לא יסכימו איתי, אבל אני בעד פשטות. "אני אוהבת אותך" הכי פשוט, הכי אמיתי, ותכל'ס, הכי מעודד.

אני גם מסכימה איתך.

אבל לפעמים מחפשים משהו מיוחד לכתוב. הבאתי לחבר שלי כל כך הרבה דברים עם כיתובים ולפעמים יש צורך לחדש קצת.

מורוש60

New member
אני מסכימה איתך!!

גם אני עשיתי דיסקית לחבר שלי....ופשוט חרטתי "אני אוהבת אותך" וגם הדפסתי חולצה אם תמונה שלי ושלו וכתבתי "איתך בכל מצב"

האמת שהתכוונתי יותר להצעות למתנות

יותר מאשר תמיכות רגשיות
אבל כן, תודה... יש לך או למישהי רעיונות מה להביא לו לגיוס?

lovegirl4

New member
תודה לכן..

בכל אופן, בסופו של דבר חרטתי "תמיד איתך וקרוב ללב, אוהבת המון - השם שלי." ומאחורה את התאריך גיוס. כן קצת נדוש אני יודעת אבל יהיה בסדר :) רציתי לחרוט חלק משיר שהיה פעם השיר שלנו אבל זה היה ארוך מידי. אם כבר עזרתן לי, אז אשמח אם תוכלו לעזור לי עוד קצת. כמו שציינתי, יום לפני הגיוס שלו יש לנו שנה ביחד. החלטתי שאני אכין לו לוח שעם- עם תמונות שלנו.. מה אני יכולה עוד להוסיף על הלוח? הוצאתי כל מיני משפטים משירים רומנטיים, בעיקר באנגלית.. שאני אוכל לפזר על הלוח, לצד התמונות. מה עוד אני יכולה להוסיף למתנה (לא ללוח) ? ושלא יהיה קיטשי מידי.. תודה מראש ולילה טוב

יפה:)

שיהיה לו גיוס קל(וגם לך חח). ולמתנה את יכולה להוסיף בוקסר חמוד, חולצה יפה, בושם, אפטשייב, מצעים.. דברים כאלה.. תסתכלי מה הצענו בשרשור של אירנה.

OgaliO

New member
..

ללוח - תמונות שלכם, טבלת ייאושר, משפטים חכמים, מילים משירים, רשימה של טלפונים חשובים, בדיחות ..

lovegirl4

New member
טוב, משתפת..

זו תמונה של הלוח עם התמונות בכללי.. זה לא מוכן או משהו, פשוט היום קניתי את הלוח אז שמתי לראות איך זה יצא פחות או יותר (עדיין לא הוספתי את המשפטים וכו'..) מה אתם אומרים? :) שאלה קטנה - באיזה צבע כדאי לצבוע את האותיות? אם בכלל.. לא להתייחס לשחור שעשיתי.. זה בצייר, זה לא באמת ככה ;)

זה ממש יפה:)

אני הייתי צובעת את האותיות בצבעוני- נגיד 3-5 צבעים כחול, ירוק, שחור וכאלה.. וחוזר על עצמו. או צבע אחד כהה כמו אדום או שחור.

lovegirl4

New member
אוקי.. תודה:)

יש לכן אולי איזה אתר שאתן מכירות שיש בו משפטים או ציטוטים יפים? או אפילו משירים.. מומלץ גם לועזי. אבל שלא יהיה קיטשי ("אני ואתה לנצח, יפה שלי נסיך שלי וכל השטויות האלה) תודה ולילה טוב

למעלה