צהריים טובים:)

SAPIROS5

New member
צהריים טובים:)

שמתם לב שכל יום אני פותחת שירשור של צהריים טובים ואני כותבת בו מה הכתה עשתה היום חחחחח אז היום היה לנו שיעור חופשי וכולם עשו מה שהם רוצים פתאום אני נכנסת לכתה אני שומעת את השיר שאמיר שר בפסטיגל חשבתי שאני מדמיינת חחחחחח אני שואלת מי שומע אז אמרו לי ואז גם אני שמתי את השיר הזה וגם לכל הבנות היה אותו בפלאפוןן:) מורה השתגעה חחעחעחע

צהריים טובים =]

דבר ראשון - יש למשהו פה שוואמיי ? דבר שני - וואי ספיר איזה מצחייקים אתםם שתהיוו בריאיים , אבל אצלנוו הכיי מצחיק בארץ.. היום הינו בשיעור מדע באשכול פיס (עזבו אל תנסו להבין חח ) והנשיא שמעון פרס בא לעיר שלי אז אני וחברות שלי בשולחן מסתכלות על הכביש כל שנייה ורואות משטרות ורואים משלאבלכם ורק אותו לא ראינוו חחחח.. והמורה הכי חמודה בארץץ כפרעלייה (= ממשיכה להסתכל איתנוו אתם מתים מצחוק.. אנחנוו חוולים עלייה , וכוול היום היה כזה מצחייקק לא קשור לנשיא = ] ואבאא שלי כמעט ישב איתוו לארוחה אבל בסוף הוא בא הבייתה כי אנחנו יותר חשובים לוו חח :p

חעחע נחמד..גמלי יש מורה מקסימה בבצפר!

היא חוזרת עוד כמה שבועות מחופשת לידה..האריכו לה את החופשה בחודש..לוידעת למה.. ולי יש שואמי.. תעשי בחיפוש חברים-תכתבי שחף דרור...את תמצאי אותי שם..חעחע

צהריים ממש חראאא!../images/Emo10.gif

שונאתתתתתת את הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש ילדה אחת (סליחה על המילה)זונהההה בת זונהה אמןןן תחליק על ריצפה רטובה תפתח תראש החלול שלה ותקרע את הטחול ואמןןן אמא שלה תידרס!!! מה היא חושבת את עצמה שמכיתה ד' היא יכולה להציק לי ולקלל אותי??? היום הזונהה הזאת זרקה לי את החוברות בלשון והבעה על הריצפה איפה שילדה אחת שפכה מים בטעות... וזה היה בשיעור לשוןן-שעה אחת לפני האחרונה. ואחר כך בשעה האחרונה היא דחפה לי דפים לפרצוף ואמרה לי מה את מסתכלת סטמי ת'פה וכל זה..ואני כל הזמן התעלמתי ממנה-כאילו אין כלום מול הפרצוף שלי...אוויר-כלום-לא רואה-לא שומעת-לא מרגישה-מתעלמת!!! איכשהו הצלחתי להחזיק את עצמי עד הצלצול בלי להגיב לה... אבל עכשיו בכיתי איזה חצי שעה אבל שלא תחשבו שביזבזתי את הדמעות היקרות שלי על השרמוטה הזאת[שוב סליחה]... פשוט זה מרוב יאוש על הבצפר הסטום הזההה ועל כל התלמידים הבני זונות האלההה[שוב סליחה]!!! כל הפסקה צורחים דופקים על המעקה של הקומה השנייה מעיפים כיסאות ופחיות ונימאססססס לי!! והיינו היום באיזה הצגה בהיכל התרבות בעיר שלנו ואמרו ברמקול שאם לא נפסיק לשרוק ולצרוח כאילו אנחנו במגרש כדורגל ההצגה לא תתחיל..אבל לאאאאא!!! מפתאום שהם יעשו מה שביקשו מהם...ניראלכם שהם הפסיקו!!! אוי ואבוי אם זה מה שאתם חשבתם....איזה 15 דקות הם המשיכו...כמעט שלחו אותנו בחזרה לאוטובוסים...מה הפאאאקינג בעיההה שלהם להפסיק כשאומרים להם??????? טוב בקיצור בצפר דפוק...ילדים מזדיינים[שוב סליחה] אני לא חוזרת לשם...כבר ילדה אחת סדקה את העצם שבין העורף לסוף של הגב...ולמה? כי שני סטומים מכיתה י' רבו ליד המדרגות ו"בטעות"אחד מהם דחף אותה חצי קומה במדרגות....אם זאת הייתי אני...מזמן כבר המשפחה שלי הייתה דואגת לסגור ת'בצפר או לשים את הילדים האלה בבית כלא...לי נמאס מהפיגור של הילדים בעיר המסריחה הזאת!!!!! סליחה על החפירה..אז מחדש?? מי רוצחה לדבר איתי במסן?? משעמם לי

גם אצלנו יש ילדים סתומים כאלה..

אבל לא עד כדי כך.. , =] ו י ו צ ו ר י ק ה כנסי אלי לשוואמי כי אני לא מוצאת אותך חח D=

ועוד משו אבל בנימה הרבה יותר טובה../images/Emo3.gif

בתחילת שיעור לשון כתבתי על היד עם עט טיפקס- amir i love u! ודפור אחד שיושב בשולחן ליד השולחן שלי ראה את זה ואמר לי איכסססאת אוהבת את אמיר פיי גוטמן? וילדה אחת שהיא ניראת לי היחידה הנורמאלית בכיתה שלי, היא יושבת מאחורי בכיתה והיא כזה אמרה לו-כן מה הבעיה? היא והבת אוטתו...הוא חתיךךך הוא כוסון גמני אוהבת אותו איזה חתיךך!! חעחע ואני כזה או8מרת לה-נכון הוא בסאמת כוסוןן!! והדפוק הזה ארומר-אבל הוא הומו..והיא אומרת לו נו אז מה אז אסור לאהוב אותו? אז אמרתי לו-לירן אני יודעת שאתה גם כזה אבל אתה לא חייב לאהוב אותו..באמת..חעחעח וזה השתיק אותו!! אין.. איזה כיתה של דפרים!!!!

SAPIROS5

New member
שונאת ילדים כאלה....

גם הבית ספר שלנו לא רגועה אבל לא עד כדי כך כמו אצלכםםם...... יש ילדים מפגריםם שאין מה לעשות להם.... וילד מהכתה שלי רב איתי כבר חודשיים ואני יורדת עליו כל שניה ...... ילדים קרציות...

nina love amir

New member
גם...

גם בכיתה שלי יש מפגרים שאומרים אמיר גיי גוטמן אז מה לא שמים עליהם.... ויוצוריקה גם אני מגיבה ככה אבל אצלנו הם לא שותקים....

את התמונה הזאת כבר שמתי פה?

כששמתי תמונות של אמיר מהפסטיגל אני חושבת ששכחתי אחת.. תגידו לי אם כבר שמתי את התמונה הזאת--------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

אם כבר מדברים על הפסטיגל אז..

שמו בוי או די את הפסטיגל ואפשר להשכיר אותו למשך שבוע ב10 ש"ח אז מי שרוצה לראות את אמיר בפסטי שוב יכול להזמין :]

למעלה