צהריים טובים

katia75

New member
צהריים טובים../images/Emo13.gif

רוב הזמן בחיים, מאוד קשה לנו להעריך את מה שיש לנו. הבנתי את זה כשחליתי החורף למשל תקופה ארוכה והייתי מרותקת למיטה ללא יכולת לזוז. באותה תקופה התחלתי להבין, שאם לא הייתי נדבקת בוירוס הזה, לא הייתי מעריכה את הבריאות שהייתה לי לפני, ועוד יותר-את הבריאות שלי שקיבלתי בחזרה. על בסיס אותו הנושא, מצאתי את עצמי נכנסת יום אחד לפורום הזה אחרי מריבה מאוד גדולה עם אמא שלי. אמרתי דברים שהצטערתי עליהם, ואחרי שקראתי כמה הודעות בפורום, הלכתי אליה וביקשתי סליחה. כמה ימים אחרי זה התבשל לי רעיון. אני כתבת בעיתון נוער מוביל בארץ, והמטרה שלי היא לעשות שינויים חברתיים דרך הכתיבה, על אף שזאת נשמעת מטרה גדולה מידי לאור העובדה שמדובר בסה"כ בכתבות שמיועדות לנוער. אך, אני מאמינה שכל דבר אפשרי. אני מעוניינת לכתוב כתבה, על בנות בגילאי 14-18, שאיבדו את האמהות שלהן. הכתבה תסקר את תהליך ההתבגרות בלי אם, התפקיד הכפול שנמצא על כתפי האב כעת, ולהראות את החיים בלי הדבר היקר ביותר לילדה. אני אשמח לענות על שאלות, ולדבר עם בנות שיסכימו להתראיין. *ניתן להתראיין בעילום שם. או במייל:[email protected] או במסרים דרך תפוז, או באייסיקיו:229-634-593 תודה

למעלה