צהריים טובים לכולם

צהריים טובים לכולם

לא הייתי כאן מאז החגים ועכשיו אני חוזרת עם כוחות מחודשים. אחרי שיצאתי שוב מהאיזון. נורא קשה לי לשמור על איזון ממש קבוע ולאורך זמן כמו רבים וטובים פה שאני ממש גאה בהם. ומתביישת וכועסת כמה אני לא מצליחה. אבל אין מה לבכות וקדימה לעבודה, מקווה להיות פה לפחות פעם ביום. אז שיהיה לנו שבוע טוב, שקט, ומאוזן.

הי חמודה זה קורה לכולם !!!

במיוחד בתקופת החגים שאז יוצאים מהשיגרה. החוכמה זה לא לתת לזה להמשך וכמו שאת אומרת קדימה לעבודה מה שחשוב זה האיזון לאורך הזמן, מעידות קטנות בדרך הן לא סוף העולם !!!!!!

תודה תודה

אני מסתובבת 3 שבועות בהיפר ולא נותת על זה את הדעת, מרגישה רע כמו עייפות, הזעה מוגברת, מגרנות, ועוד ומוצאת לזה 100 סיבות רק לא הסוכר. ופתאום קוראת הודעה של חן ונופל לי האסימון. אני לא יודעת למה אחרי 10 שנים קורה לי שאני שוכחת שאני סכרתית. אבל זהו היום פתאום התעוררתי ואני מתחילה לחזור לעצמי. ואני צריכה עוד משהו בשביל לא לשכוח את זה אחרי חודש חודשיים. יש רעיון?

כן תכנסי לפה יותר ואנחנו נזכיר לך

ברצינות 3 שבועות בהיפר זה לא מעידה קטנה |איקון עושה נו נו נו|. איך באמת קורה שזה לא הדבר הראשון שאת חושבת עליו? הזעה מוגברת מגרנות עייפות אלו לא סימנים שניתן להתיחס אליהם בביטול?

mickey15

New member
אמממ היי!!

מה המצב? שמחה שחזרת! לא ממש הבנתי את מה שרשמת :"ופתאום קוראת הודעה של חן ונופל לי האסימון." למה התכוונת?? היי אבל אם ההודעות שלי עושות לך טוב אני ירשום פי 100 יותר הודעות רק בשביל שיהיה לך טוב

חן חמודה

קראתי בניחותה את ההסבר שנתת לכרמיתה וכך תוך כדי קריאה על היפרגליקמיה נפל לי האסימון שזה מה שאני מרגישה ופשוט בהתעלמות טוטאלית ובידיעה שאני מסתובבת עם ערכים גבוהים במיוחד. חושבת שאני סתם לא מרגישה טוב. ואני עדין המומה איך שכחתי שאני סכרתית דופקת לעצמי בראש עכשיו. אבל זהו אני חוזרת למוטב, ויודעת שלוקח זמן לחזור לאיזון ומגייסת הרבה הרבה אורח רוח. אז כן תמשיכי לכתוב, ובכלל לכולם הפורום פה מאוד חשוב לי ונותן לי בזכות החברים הסתכלות אחרת על הסכרת והחיים בצילה.

mickey15

New member
אההה

הבנתי אותך... אז יופי אני שמחה שחזרת לעצמך... אף פעם לא מאוחר לזה... וכן גם לי עושה טוב לכתוב פה ולשתף אחרים בחוויות שלי ולשאול שאלות ולקבל עליהם תשובה...זה בעצם מהות הפורום כמובן שגם עזרה הדדית ויחס טוב בין המשתתפים לא חסר פה...

למעלה