צהריים טובים לכולם....

caro

New member
צהריים טובים לכולם....

קראתי מה שכתבתם אתמול בלילה... חבל שאתם כותבים דווקא כשאני הולכת לישון מוקדם... ולהלן תגובות: 1. דנה, את לא בארץ חו"ל????? 2. אף אחד מכם לא טיפש ולא טמבל ולא בטיח... קורה שלפעמים יש איזשהו חוסר עניין או שחסרה השראה. בסך הכל כולכם גאונים של אמא! 3. מקס, יש לשחף אחלה שירים, אם אתה רוצה לקרא, הם מפורסמים בstage. 4. אני דווקא לא הכי אוהבת בחיפה את הבית הספציפי ההוא ברחוב יד לבנים...:)

Weird Eyal

New member
איזה בית ביד לבנים???

המקום שאני הכי אוהב בחיפה זה גבעת השבשבת,החופים הפתוחים,טיילת לואי

caro

New member
גם אני אוהבת את גבעת השבשבת...

למרות שבנו ליד שכונה חדשה וזה קצת הרס... חוץ מזה, אני הכי אוהבת בחיפה את חוף הים (המרוחק, איפה שאין אנשים) ואת השכונה (בעיקר ביום כיפור)

zaradoz

New member
למען האמת המקום היחיד שאני באמת

באמת אוהב בחיפה.... זה את היציאה הדרומית בדרך לכביש החוף ואת היציאה המזרחית בדרך לעמקים ואת היציאה הצפונית בדרך לגליל... למען האמת גם את הכביש שעולה מכיוון נשר ליערות הכרמל אפילו את האיזורים אחרי דניה איפה שעוד אפשר לראות יער... בקיצור אני לא ממש מטורף על האיזורים העירוניים של חיפה....

אז אל תלכי לישון......

ראית, החיפאים הפכו להיות סהרורים בלילה..... ולגבי טיפשים, נראה לי שיש כמה אנשים שלא מסכימים איתך... ושאלה : מי זאת דנה ואיך אני פיספסתי אותה?

caro

New member
אז מסתבר שלא... אבל הוא לא אומרת

לאף אחד, היא מסתתרת מהעולם.

gilshl

New member
הוא או היא בלבלת אותי, אגב תגידו

מזל טוב, התקבלנו לרבאון.

gilshl

New member
חברה במייצרת ג´וקים, התקבלתי לנהל

שם מחלקת תמיכה במחלקות יצרניות, הכוונה היא לבדוק את איכות הייצור לתכנת תוכנות מתאימות כלפי כל מחלקה ולטפל בזמני הפנוי ברשת מחשבים.

caro

New member
סתם שתדע.....

אמא שלי עובדת ברבאון באחת המחלקות היצרניות. שאלתי אותה עכשיו אם היא ראתה מישהו שהיה היום בראיון עבודה אז היא אמרה שכן (היא ראתה אותך עם איזה מישהו שקוראים לו מורדי... אלוהים יודע מי זה...) בכל מקרה שיהיה בהצלחה אם כי זה מקום די דפוק לעבוד בו מבחינת התנאים... אבל למה לי לבאס אותך, שיהיה בהצלחה!!!!

gilshl

New member
לא לא הייתי עם מורדי הייתי עם מישהו

אחר, אבל אני מיועד למשהו אחר, מי זאת אמא שלך, אם אפשר שם?

gilshl

New member
אני לא אהיה במחלקה יצרנית אולי

התנאים שונים, למרות שלא בנתי על התנאים שהיו לי בצורן, שהיו טובים אבל התפקיד היה שונה.

tankgirl21

New member
מזל טוב

אתה רואה ואפילו לא החזקתי לך אצבעות!!!!!!!!! טוב שזה לא נגמר כמו הניסיון הקודם!!!!!!!!!!!!!

gilshl

New member
ההוא בנהריה, כו@#@#@$%$ של

משרד האוצר, הוא זה שטירפד את העסקתי, לא נתן תקן למשכורת, אבל לא נורא, הכל הסתדר לטובה.

למעלה