צהריים טובים בנות

o r i t 2 8

New member
צהריים טובים בנות../images/Emo140.gif

טוב, אז לאחר העדרות קצרה, חזרתי באופן מלא, עברתי דירה ועברתי גם עיר... כל כך קשה לעבור דירה... הרבה לארוז והרבה לפרוק אחר כך את הדברים. אבל אומרים משנה מקום משנה מזל..... אתן יודעות... שבוע הבא ב - 9.3 ביום רביעי יש לי יום הולדת, אני יהיה בת 29... איך שהזמן רץ... אני זוכרת כאילו רק אתמול הייתי בת 23.... לא יודעת למה. אבל באיזשהו מקום אני תקועה שם בגיל הזה, אני לא יכולה אפילו להסביר את זה. האם גם לכן יש מצב כזה שאתן "תקועות" באיזה גיל מסויים וקשה לכם לחשוב שעברו כל כך הרבה שנים...... אורית - שהאופטימיות תמיד מחזיקה אותה עם הראש מעל המים.

pols

New member
ברוררררר

את לא יודעת כמה אני מרגישה תקועה בגיל 20,אומנם אני בת 23 "רק" אבל אני חושבת שכן יש לי איזהשהו הסבר על למה דווקה גיל 20.כי זה היה הגבול איפה כול החיים שלי השתנו,ואני לא אומרת שהחיים שלי עכשיו לא טובים,הם פשוט שונים מ-עד גיל 20,וזה קשה לקבל כזה שינוי משמעות כאילו זה שני חיים שונים.אני חושבת שאני לא משתחררת מהתמונה שלי בגיל הזה כי אני לא רוצה לשכוח או להתרחק מהדמות שהייתי אז...נשמע לך?

או, תיראו מי שבה אלינו!

יופי למצוא אותך פה שוב, אורית. מזל טוב לרגל מעבר הדירה. מקווה שההתחלה החדשה הזו תביא איתה עוד הרבה דברים טובים! באשר לגיל ... נו, מי לא תקועה איפהשהו בגיל שאיבדה את אימא? חלק ממני נשאר בו משהו מן הילדה בת ה-9.5, שמשהו מאוד יוצא דופן קרה בהתליך ההתפתחות שלה ... היא איבדה את אימה. אבל אצלך את לא מצביעה דווקא על הגיל של פטירת אימך [19, אם אינני טועה] כגיל בו נתקעת. על זה אני יכולה לומר רק שבמשך שנים רבות הרגשתי שאני '4 שנים לפני' - כאילו, בגיל 28 הרגשתי כמו בת 24, וכך הלאה. רק לפני כמה שנים 'התאזנתי' בחזרה. נ.ב. עדכנתי את תאריך יום ההולדת שלך בלוח אירועי הפורום, אז תישארי בסביבה כדי שנוכל לברך אותך!

ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

ו
למעבר הדירה. בד"כ כשאורזים גם "נפטרים" וזורקים דברים, כך שיש מקום לדברים חדשים תרתיי משמע... ולגבי הגיל...אני תמיד "קפצתי"
קדימה, תמיד אמרתי את גילי עוד לפני שהגעתי אליו וזה כולל גם גילאים מתקדמים מאוד
...נסי לבדוק למה דווקא הגיל ההוא? מה מאפיין אותו עבורך? כנראה שיש סיבה כלשהי... ושוב, ברכות למעבר
במקום החדש.

למעלה