צהרונים

kcohen

New member
צהרונים

שלום לכולם, אנחנו עוברים בקרוב לרמת אמיר והתחלנו לחשוב על צהרונים לשנה הבאה עד לשעה 17:00 אנא עזרו לנו בהמלצות על צהרונים טובים ומומלצים לגילאי 6 ו- 4 אנא שילחו את שם הצהרון ואם יש טלפונים זה מאוד יעזור במידה ויש לכם זמן נשמח לשמוע גם מה הדברים שמהם הייתם מרוצים בצהרון תודה רבה מראש

תותח9

New member
חשוב לדעת באילו גנים הילדים

אני מניח ש-6 זה בבתי הספר, אבל איפה בן/בת 4? הילד שלי בצהרון ליד גן סתוונית ואנחנו מאוד מרוצים

kcohen

New member
צהרונים

אני לא ממש יודעת באיזה גן יהיה כי עוד לא עברנו ועוד לא נרשמנו הבנתי שהצהרונים בצורן זה רק צהרונים פרטיים האם כך הדבר? לילדה בכתה א' יש צהרון מומלץ?

תותח9

New member
הצהרונים הם פרטיים

הצהרון שהבן שלי נמצא בו כולל ילדים מטרום-חובה (בעיקר מגן סתוונית הסמוך) ומעט מגו חובה 0שזה בתוך ביה"ס), ובוודאי בשנה הבאה יהיו מכיתות א אישית אני ממליץ, אם תרצי פרטים אשלח מסר

shonilon4

New member
ממליץ על הצהרונים של בתי הספר

הפרטיים מתעניינים בעיקר בכסף של ההורים.

תותח9

New member
לא שאני יודע

אבל השנה אין לי ילדים בביה"ס - רק בגן וברבין כדי לקבל תשובה מוסמכת - פנה למחלקת החינוך

meital1972

New member
צהרונים

למיטב ידיעתי יש בחט"צ - צהרונים. בני היה שם בשנה שעברה (לגבי שנת הלימודים הזאת אני לא צריכה אז גם לא שמתי לב אם יש, אפשר לבדוק במועצה). היתרונות של מקום כזה: הילדים לא יוצאים משטח בית הספר בשעות הצהרים (קריטי בעיקר בימים גשומים......) אני באופן אישי לא רגועה מהטיילת הרגלית הזאת לצהרונים. ישנם צהרונים שאוספים ברכבים- גם בזה טמונות סכנות. החסרונות: די מרגיש כמו בייבי סיטר....

לוטם4

New member
צהרון ביובלים

יש צהרון בחט"צ יובלים הילדים של לב רן עוברים בסוף היום ליובלים .... למיטב ידיעתי עד כיתה בק וזה שייך למועצה ניתן להרשם את אלה בשלוחת המועצה בצורן ( רחוב הגפן) כמו כן ברוב הגנים הטרום חובה יש צהרונים ... בהצלחה !!

רוויטלה

New member
צהרונים

שאלתי חבר היכן הילד שלו בצהרון והוא ענה שהוא אצל לימור רון ברחוב ההדרים 14 הוא ממליץ גם על הצהרון של כנרת זילברשטין או הצהרון של יניב .

למעלה