צהרון לכיתות א'

כלנית ר

New member
צהרון לכיתות א'

ראיתם בעלון שהשנה לא יהיה צהרון לכיתות א'? משהו עשה בירור אם יש צורך כזה? יתכן שמתוך 107 תלמידים שרשומים לכיתה א' לא יהיו מספיק ילדים שזקוקים לצהרון? האם יש חלופות אפשריות בישוב? מה דעתכם?..

lital0192

New member
צהרון לכיתות א'

למיטב הבנתי, בשנה החולפת הצהרון נפתח עם 15 ילדים, במהלך השנה מסיבות שונות, פרשו/עזבו מס' ילדים את הצהרון ואת השנה סיימו עם 5 ילדים סה"כ (לא ברור לי למה לא מחייבים הורים בדמי ביטול, בדיוק כמו בחוגי הישוב = מזעור הנזק הכלכלי) כמו כן, נאמר לי כי ביה"ס אינו ערוך לקיום צהרון בין כתליו (והיו גם בעיות עם שעות הפנאי וארוחות הצהרים וכו'...) ראשית אני חושבת שהיה ניתן להתאמץ יותר ולבדוק את כדאיות הצהרון בשנה הבאה (תשע"א) ממס' שיחות טלפון קצרות שאני קיימתי (רק עם קרובים אלי וסובבים אותי), 10 הורים (לילדים) מעוניינים וזאת מבלי לקיים הרשמה רישמית או בדיקה רישמית מטעם הישוב כל מי ששוחחתי איתם תמהים לגבי החלטה זו. מה עושים בי"ס בישובים אחרים ברחבי המדינה? לדעתי, יש לתת את האופצייה להגיב ולהתרשם מההענות (כן/לא) של ההורים לצהרון כיתות א' ורק אז לקבל החלטה אם "שווה" או "לא שווה" לקיימו. אף ניתן לאחד בין כיתות א' ל - ב' לצהרון אחד. אם אכן תהיה היענות, יש לתת את הדעת לכל הבעיות שניתקלו בהם בשנה החולפת: מיקום, ארוחת צהרים, מפעילות צהרון, משחקייה, שעשועים ועוד... יש מספיק זמן כדי לתת פיתרונות לכל אלה. הפיתרון הקל ביותר הוא להחליט "שלא יתקיים השנה צהרון לכיתות א'" כמו כן, את צודקת ב 100% בדרישתך למתן חלופות. ליטל בלנק

lital0192

New member
הודעה חשובה להורי כיתות א' ב'

למרות הפרסום בעלון הכפר מהשבוע שעבר, בדבר אי קיום צהרון לכיתות א', נבדקת שוב האפשרות לפתיחת צהרון (תמ"ת) לילדי כיתות א' ו ב'. למעוניינים, אנא שלחו SMS/מיסרון עד יום ראשון 25.7.2010 לטל' 052-6963332 ליטל בלנק או לטל' 050-7744191 כלנית רצון ובו ציינו את שם הילד/ה, כיתה, שם ההורה, ומס' טלפון להתקשרות.

למעלה