צהלולים לנתניהו

צהלולים לנתניהו

צהלולים לנתניהו - האם זו המגמה? צהלולים - כך הוא התקבל ע"י עובדת משק במשרד החוץ. היא שכחה כנראה למה החליפו אותו בזמנו. האם כולנו שכחנו? האם צהלולי האשה משקפים מגמה של קבלה מחדש של האיש או שהם יותר אופיניים לאנשי הצהלולים בעם? או בנוסח אחר, האם הטימטום אחז בכולנו?

העם אוהב את ביבי

ושונא אנשים נפוחים כמוך. לכן בע"ה תקבלו פחות מ-20 מנדטים.

ראליסט

New member
אילו שטויות!

העם לא אוהב את ביבי.זה ברור.גם כל הסקרים מוכיחים שהנצחון הגדול שישיג הליכוד על העבודה,יהיה רק עם שרון. אם כבר העם אוהב את שרון,שלפי הסקר של היום,היה מקבל 67 אחוז מקולות הבוחרים,לו היו אילו בחירות אישיות.ולמרות שאותו עם מאשים את שרון-סילבן במצב הכלכלי הגרוע. אמר אורי אורבך (שאינו ידוע כאיש שמאל),שדוקא הגרוע-שרון,זוכה לאהדה הגדולה מכל,ולא בגלל הישג זה או אחר-כי כמעט לא היו לו,אלא כי הפגין כושר מנהיגות,דבר שאולי חסר לעם יותר מכל. ואם ביבי ינצח את שרון,אזי גוש הימין+חרדים,יגבר על גוש השמאל+מרכז,רק מכיוון שמפלגת העבודה אינה אלטרנטיבה כלל כיום,ולא בגלל "אהבת" הציבור את ביבי.בבחירות אילו יגברו הרעים במיעוטם!!!

hungry penguin

New member
העם כן אוהב את ביבי

ולמרות שסקרים לא שווים כלום, אני אשתף איתך פעולה. בסקר היום של מעריב, לביבי יש יתרון של 14 אחוז על מצנע. נכון שלשרון יש יתרון יותר גדול, אבל זה לא משנה את העובדה שלביבי יש יתרון גדול מאוד על מועמד השמאל המוביל. אז כן, העם אוהב את שרון (לך תבין), אבל בהחלט - העם אוהב גם את ביבי. ומה שבטוח, הוא אוהב כל אחד מהם הרבה יותר מאשר את מצנע, פואד, או רמון. די לתעמולה השקופה.

avinor

New member
נכון,העם אוהב את ביבי ונימאס לו מכל

מיני יפי נפש שחושבים שהם יודעים יותר טוב מה מתאים ולמי.די עם השחצנות וההתנשאות.אני חבר ליכוד שגאה לומר שלא רק שאני אוהב את ביבי אלא אני גם מעריץ אותו.בכל מדינה נורמלית אחרת היו משתבחים בראש ממשלה משכיל ורחב אופקים כמו נתניהו.

דובי123

New member
חלק מוזר מהליכוד אוהב ומעריץ את ביב

השאר כמדומני לא סובלים אותו תגיד לי פעם טענת שתבחר לפי אמות מידה של חברה כלכלית עכשיו נניח שיש לך חברה כזו ומינית את ביבי למנכ"ל והוא הביא אותך לפי פחת ועד התחסלות כמעט ואחריו הבאת מנכ"ל אחר אשר הצעיד אותך לשגשוג אז כעת כאשר הנך משגשג האם תפטר את מי שהביאך עד הלום ותחזור ותמנהאת מי שדרדר אותך לתהום?! אין ספק שלאותו מנכל כושל יש השפעה מאגית על חלק מהאנשים ובעלי המניות אבל הקסם האישי לא הופך אותו למהכל טוב כפי שכבר הוכחנו אתה רוצה שהליכוד יאבד את ל השגו עד כה? לך ותמנה את ביבי לראשו כל מי שחשב לעבור לליכוד יקח את רגליו וינוס על נפשו כי ההפעה המגאית קימת בתוך הליכוד בלבד

hungry penguin

New member
גם אותך לקחה התעמולה

אולי הסתירו ממך את המידע - אולי לא רצית להקשיב. דע לך שביבי היה מצויין מכל הבחינות, ולא חסרות לכך הוכחות (אשמח לפרט). אם להשתמש בדוגמא שלך, אז ביבי היה זה שהצמיח של החברה למימדים עצומים, זה שלקח חברה גוססת והפך אותה למובילה בתחומה. ואז אין פה מאגיה, אין קסם. רק יש אנשים שמסתכלים על הגרפים ורואים את הצמיחה (ולכן תומכים בביבי), ויש כאלו ששמעו מחבר שהיתה ירידה ולא שוקלים את האופציה שעבדו אליהם.

gill99

New member
"השגים של הליכוד????"

אשמח אם תראה לי הישג אחד של ממשלת שרון או כל ממשלה של הליכוד מאז הוקם. הליכוד יודע לצעוק באופוזיציה אך כשמגיע לשלטון הוא שווה אסון!!!! כל כמה שנים הוא הורס את המדינה ואז מגיעה מפלגת העבודה לתקן את הנזקים. תתחברו אחרי הבחירות לימין הקיצוני ותרעיבו אותנו למען הדתיים וההתנחלויות.

hungry penguin

New member
אפילו ממשלת הליכוד הגרועה ביותר...

היתה עדיפה על ממשלת השמאל הטובה ביותר (או בעצם ההכי פחות גרועה). אבל אם אתה מתעקש על "הישג אחד" של ממשלת ליכוד, אז בקשה. ממשלתו של ביבי קיצצה את הגרעון של ממשלת פרס בכמעט 50%. זה הישג אדיר, שזיכה את ממשלת נתניהו בשבחים רבים מכל העולם... רק לא בישראל (בגלל אנשים כמוך, שלא חושבים - אלא סתם מלכלכים).

השגים של מפלגת העבודה

כל מה שכתבת מתאים בדיוק למפלגת העבודה. השמאל נותן לגיטימציה לערבים ולכן הם מצדיקים את מעשיהם. אתם לא מבינים השמאל = אסון

למעלה