צד מערב

ayala332

New member
צד מערב

במערב ממוקם חדר האמבטיה שלי, אני יודעת שצד זה לא מומלץ ולכן הנחתי פסל. האם זה התיקון? דבר נוסף, בצד דרום מערב ממוקמים הכריים שלי, האם זה בסדר? ואם לא מה ניתן לעשות? תודה איילה

דנה A

New member
צד מערב

הי איילה, ברוכה הבאה לפורום, ברובד האוניברסלי-כללי צד המערב מקושר לילדים, יצירתיות, מיניות, שמחת חיים, ומתאים פחות לפונקציה של חדר הרחצה, אבל לכל בית מפה ספציפית, בשונה מהבגואה האוניברסלית, ולכן ישנם בתים שחדר רחצה במערב הנו מיקום מצוין שם. מדוע בחרת בפסל, ואיזה פסל הנחת שם? בנוגע לכיריים - בהיותם מקור אש אשר מפעילים, מאיצים ומחזקים יש לבדוק את מיקומם באופן מאוד מדוייק לעומת הבית, זא' עפי' מפת הבית האם ממוקמים בסקטור אשר תומך בשפע, קריירה, משפחתיות, או שמא במיקום שלילי. יום נפלא דנה

ayala332

New member
צד מערב

קראתי בספר של סיימון בראון, כי חדרי אמבטיה לא מומלצים בצד מערב ולכן כדי להניח פסל או פרחים אדומים. הנחתי פסל דמוי שני אנשים המחוברים האחד לשני ע"י חיבור הידיים. לגבי הכיריים הם ממוקמיים בסקטור אשר תומך בזוגיות, עפי' מפת הבית,הצד הדרום מערבי בדיוק, ולכן הנחתי ליד הכריים זוג פמוטים העשויים מחיימר בצורת רימונים בצבע אדום.מחכה לתשובתך תודה איילה

דנה A

New member
ספרים..

הספר של סיימון בראון נהדר ומעניין, ההמלצה שלו לחדר האמבטיה במערב מתייחס לחלוקת הבית עפי' הבגואה, מה שקורה במצב זה שהבית מחולק באופן אוניברסלי, זא' שכל הבתים עפי' שיטה זו, שבהם חדר הרחצה ממוקם בסקטור המערבי, יפגעו בכלכלת הבית, אבל למעשה בפועל הדברים שונים. ברמות המתקדמות יותר של הפנג שואי, באופן מקצועי יותר הנלמד משך שנים, נבחן הבית עפי' מפתו האישית, מעין מפה אסטרולוגית, כפי שלכל אדם מפה ייחודית, כך גם לכל בית. כך שלכל בית איפיון הסקטור המערבי שונה מבית אחר. לא הייתי ממליצה למקם פסל כה זוגי בחדר הרחצה. חדר השינה יתאים יותר למיקומו של פסלון מעין זה. בחלוקה אוניברסלית של הבגואה, את יכולה להוסיף ייצוג לאלמנט האש שיכול לבוא לידי ביטוי בכל חפץ בעל צבעי האש: אדום, כתום, בורדו, ורוד, וכו' דנה

ayala332

New member
צד דרום מערב

כלומר זה שהכיריים ממוקמיים בסקטור של הזוגיות זה בסדר?

דנה A

New member
מיקום כיריים

מיקום כיריים הנם נושא מורכב יותר בשל היותם מפעילים, בפועל נבדק הסקטור בהם ממוקמים הכיריים, והכיוון אליו הם פונים. הכיריים ממוקמים בסקטור הזוגיות, עפי' הבגואה, אך בפועל הבית נבדק עפי' המפה האסטרולוגית, האנרגטית הספציפית לו. תשובה כללית שאתן לך לא תהיה מדויקת, ומאחר ונושא האש רגיש יותר בבית, ובחירת המיקום צריכה להיות בסקטור חיובי או שמזין האש. במידה ויש לך את מפת הכוכבים המעופפים של הבית אוכל לענות בנושא מיקום הכיריים. דנה

למעלה