צדיק בסדום.....

The Juck

New member
../images/Emo19.gifלא דואג

ולא פוחד אם חשבת... כי מה שקרה אז בפורום 24 פשוטט זעזע אותי

אתה מדבר על מושיק?

כן הוא באמת תותח,והאמת גמני הייתי נגד הקללות... אבל אתם יודעים שכשמלכלכים על מי שאתם אוהבים אז זה מעצבן ומרגיז,ולפעמיים מאבדים פרופורציות ומתחילים לקלל... טוב מה הפכנו תאשכול לדיון על המעריצים וקללותיהם?! בואו נפסיק בנימה אופטימית זו וזהו
שבת שלום וסופשבוע רגוע!

The Juck

New member
../images/Emo19.gif

אם היית נגד הקללות למה לא אמרת כלום לאותו אחד שהתחיל להשמיץ את ריטה ופורום 24 ("יימח שמם") בכל אופן אני מצטער אם פגעתי בכם, אולי אתם מהיותר בוגרים בפורום הזה. פשוט כולם שם ילדים כמו שריטה אמרה: "שעדין לא מבינים כלום מהחיים" ואני מזכיר את הקללות שבכל דף בפורום קיימות..זה נורמלי? זה כאילו המנהל מעודד להמשיך לקלל בזה שהוא לא עושה כלום נגד. אתם יודעים מה..זה בעצם לא ענייני, תהנו שם, תמשיכו להעריץ, ולא משנה את מי, זה תמיד טוב לאהוב. שבת שלום:)

מאיפה לי?אני לא נכנסתי לשם כ"כ

וגם אם נכנסתי לא קראתי הכל...אז קיללו..עשו טעות... תודה שגם אתה מידי פעם אומר איזה קללה על משו או מישו חחח

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאם אני מקלל?

לא בפורום, במיוחד לא בתפוז ובמיוחד במיוחד שאני מנהל את הפורום. בשיחות פרטיות? אני מודה, חופשי מקלל וזה רק עם חברים.

נראה לי שלא כל כך הבנתם...

כשהיא אמרה "ילדים בני 12 שלא מבינים כלום מהחיים שלהם..." היא לא התכוונה אלינו... אלא לכל המגיבים לכתבות בוואלה... תפוז... או כל מני אתרים בסגנון... שהם... תסלחו לי... בדרך כלל ילדים קטנים שלא מבינים ממש משהו מהחיים שלהם... הרי אנחנו תמיד מתעצבנים מהתגובות הללו בעצמנו... מה שהפריעה לי במשפט הוא עצם העובדה שהיא חושבת שילדים בני 12 לא מבינים כלום מהחיים שלהם.. יש גם ילדים חכמים בעולם הזה שלצערי... מבינים יותר מידי מהחיים שלהם בגיל כל כך צעיר...

nizzan

New member
תגובה

קודם כל באמת חיפשתי את ההודעה בפורום ריטה סטאר ולא מצאתי, עניין אותי מי כתב את זה... דבר שני, כמו שצחר אמר אני חושבת שריטה התכוונה לאותם אנשים שהשמיצו (ועדיין משמיצים) אותה בכתבות השונות, בין אם זה בynet ובין אם זה בוואלה וצירפתי דוגמא בשבילכם. ידוע שריטה מאוד מעריכה את הפורום שלה כאן ובאתר עצמו אחרת היא לא הייתה כותבת ולא הייתה מגיבה לדברים שמפורסמים שם. אולי היא פשוט לא חשבה על מה שהיא אמרה מספיק ובגלל זה, זה יצא שונה ממה שהיא התכוונה כי באמת שלא נראה לי שהיא מזלזלת באתר שלה ובפורומים וכמובן שגם לא במעריצים.

פגית

New member
קראתי את הדוגמא ,ואני באמת חושבת

שריטה התכוונה לסוג הזה של האנשים ולא לפורום הזה ושל מיכל.. אני מסכימה שהיא לא מלאך טהור אבל מי כן!?!?

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif זה לא ברור../images/Emo35.gif

אתם מתנהגים כאילו היא ממש הזכירה אותנו "פורום ריטה תפוז". היא גם בנאדם, היא עייפה היא במרתון חזרות, ואז באים ומראיינים אותה... אז נכון, לא צריך לפגוע באף אחד, לא בנו ולא באותם בני 12... זוהי באמת פליטת פה שנאמרה ברגע של חולשה, של עייפות ותשישות, אני בטוח בכך....

חחח מה?

האמת פעם ראשונה שאני פה,מישו קרא את מה שכתבו פה על שרית והביאו לי... תגידו,יש לכם בעיה איתנו,המעריצים?!מה עשינו לכם?? ונגיד יש כמה מעריצים מגעילים...אז מה??זאת אומרת שכולם ככה??

ובקשר לריטה..

אני מסכימה עם זה שאם זה היחס שלה למעריצים אז ממש לא שווה לבזבז עליה אגורה... היא לא חשבה אולי על זה שיש אולי מעריצים בני 12 שאולי נעלבו?והם לא אמרו עליה מילה רעה או כל דבר אחר??? מה היא חשה לעצמה בדיוק?!אם היא תמשיך ככה לא אתפלא שלא ישארו לה הרבה מעריצים..חוצמזה שהקריירה שלה כבר לא כ"כ ממריאה

Golden apple

New member
|{אוטו| ניקול תחשבי שרית,

די, נו מה לריב עכשיו
וחוץ מזה שריטה היא אחת הזמרות המדהימות שהיו בארץ, יחד עם שרית שתי מלכות...

mor mor2

New member
כנסו..

בקשר לריטה: בתור זמרת שיש לה מעריצים ושלא חסר אנשים שאוהבים אותה זה ממש לא יפה מצדה ללכלך על מעריצים גם אם הם בני 12 וגם אם הם בני 21 או יותר. ובמיוחד אחרי שהם משקיעים בה והולכים להופעות ומשלמים וכל הדברים האלה. ובקשר למעריצים של שרית (ואני ביניהם): למה אתם צריכים לערב אותנו בכל דבר?! אז יש כמה מעריצים שהם לא הכי בסדר אבל יש פה דווקא הרבה מעריצים נחמדים שלא עשו כלום לאף אחד ובמיוחד לא לכם. וזה ממש לא בסדר שאתם מלכלכים פה מאחורי הגב שלנו! טוב זהו זה מה שאני חושבת..

למעלה