צדיק אחד בסדום

מלפפiן

New member
צדיק אחד בסדום

בראם מוסקוביץ הוא למי שלא מכיר אחד העורכי דין היותר ידועים כאן בהולנד, סלב די מפורסם, נוהג בלמבורגיני אדומה, וגם כמו שניתן לראות לפי השם משפחה, נצר למשפחה יהודית. בקיצור בראם התעורר בוקר אחד והחליט לתבוע את אדון ואן בומל, חבר מפגה שמאלנית קיצונית שטורח להביע את דעותיו האנטי ישראליות בכל הזדמנות. לפני כשבוע וחצי ואן בומל החביב הלך רחוק מדי וצעק תוך כדי הפגנה פרו פלסטינית "אינתיפאדה, אינתיפאדה, פלסטין חופשית", הרוחות סערו, איך יכול חבר מפלגה סוציאליסטית לקרוא לאינתיפאדה או במילים אחרות לאלימות וטרור נגד ישראל, אבל ואן בומל הסתפק בהערה: אינתיפאדה זה מבחינתי לא אלימות, ולא צריך להיתפס למילים שנאמרו אלא למעשים שנעשו, משמע "פשעי המלחמה" שישראל מבצעת. בסקרים השבועיים המפלגה כבר הפסידה מנדט או שניים, אבל נקווה שבזכות התביעה יבוא הסוף לקריירה של הטרוריסט הזה ואן בומל.

sheepii

New member
טום בבוקר סיפר לי על הכתבה..

מקווה מאוד שיתבע אותו!

numkimhi

New member
וזה לא הדבר היחידי שצעק...

הוא גם צעק אחרי זה " את כל היהודים לגזים" וראיתי בתוכנית בטלווזיה את הרב של הולנד מדבר על זה והוא נתן בראש . כי "החכם" השמלאני הזה עוד רוצה להגיע לטקס זיכרון שאמור להיות בפולין , וכל הזקנים שחיים כאן בהולנד ועברו את השואה רעמו על זה שיש לו עוד החוצפה להופיע בטקס כזה , והם ציינו שאם הוא מופיע הם לא מתכוונים להגיע ... פשוט בושה וחרפה , אני שמחה שהעורך דין יתבע אותו , ואני מאמינה שינצח גם.

מלפפiן

New member
לא הוא לא צעק את זה, למרות שהוא

לא ממש חכם, עדיין יש לו טיפת שכל והוא מבין שזה לא רצוי להגיד דבר כזה ליד המצלמות. מי שצעק את זה היו אנשים אחרים בהפגנה, שצעקו "חמאס,חמאס, כל היהודים לגז", וגם על זה התביעה, שהוא לא פרש מההפגנה בזמן שהוא שמע את זה, הוא טען בתגובה כי לא שמע את זה. שקרן. נקווה שיעיפו אותו עכשיו לכל הרוחות.

זמן קצר אחרי שהגעתי לפה

הלכתי עם חמותי לבית הכנסת הפורטוגזי. פתחתי שם שיחה עם אחד הישראלים שעובד במקום, הוא סיפר שהוא גר פה כבר 20 שנים, ואני סיפרתי שבדיוק עברתי מגרמניה. הוא אמר לי משפט שאני נזכרת בו לאחרונה לא מעט :"לפחות שם ידעת עם מי את מתמודדת, פה לא ". זה שהשם שיצא להולנדים כסובלנים ואוהבי ישראל הוא שטות, כבר מזמן למדתי, ואיכשהו זה עדיין מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש. והנה בדיוק עכשיו מפרסמים תוכנית בשם De schande van Gaza יופי לנו, עוד משהו שיעורר שנאה.

למעלה