צדיקים

שרי סילבר

Active member
צדיקים נתקלתי במקרה באתר הבא. למיטב זכרוני לא הוצג בפורום, ויתכן שיעזור למישהו. בצד שמאל של הדף יש תפריט. אם נכנסים ל-"הצדיקים" מקבלים את הרשימה המלאה (אפשר להקליק על שם הרב ולהיכנס לדף הנותן תמצית מידע אודותיו). בתחתית התפריט ניתן לחפש ע"פ שם ספציפי. כתובת האתר: http://www.mytzadik.com/index.asp?safaid=6 ../images/Emo124.gifחוה, נתקלתי כאן במספר רבנים ששמם "סופר", אולי רלוונטי עבורך.

Ohle74

New member
צדיק חשוד לפחות צדיק אחד חשוד (בסבירות גבוהה) כקרוב משפחתי- ר' ישראל דב בער אודסר (הוא קרוב רחוק בודאות דרך נישואין, החשד הוא שהקרבה היא גם קרבה ישירה, אין ליעדיין סימוכין מאמתים לכך). אתר מעניין, תודה. אהבתי את הצדיקשופ (מוכרים שם צדיקים? לא בדקתי../images/Emo13.gif)

חוה3

Member
תודה, אני נרגשת בגלל משפחת אונגר שלי ולכן ואני כרגע לא מתפקדת. מחר בבוקר אבדוק ביסודיות, הזכרון שלך נפלא, תודה רבה

ט א

New member
../images/Emo45.gif הידד! מאמציך הבלתי נלאים בויקי הניבו גמול מוחשי! האם הכותב "התאדה"?

חוה3

Member
תודה רבה ט א ולארנון../images/Emo140.gif נוצר קשר ראשוני, אני עדיין מאוד מאוד נרגשת ולכן קשה לי כרגע לכתוב. אעדכן בויקי בהמשך הדרך וזה בטח לא יהיה היום. תודה רבה רבה לארנון על הסיוע במסר ../images/Emo24.gif

למעלה