צבע שיער ואופי...

צבע שיער ואופי...

שימו לב שחוץ מהדלאקורים כל הבלונדינים רעים: הדרסלים, המאלפויים, סקיטר, לוקהארט....יש קשר? -ליאת- can`t sleep...the clowns will get me...

רחלי!

New member
שמתי לב

וכם כל הג`ינג`ים טובים-דמבלדור כשהוא היה צעיר, לילי פוטר, הוויזלים, ועוד! נ.ב.:פלר דלאקור דיי מעצבנת...

Hermione

New member
נראה כמו סתם צירוף מקרים.

אבל יכול להיות שלא. ונוויל בלונדיני... (מזכיר למישהו תיאוריה מסוימת לגבי ההפכותו העתידית של נוויל לרשע??) *Ann-Ann* אהה! יש לי: ``במעמקי הג`ונגל האפריקאי, בארץ בה כף ידו של האדם הלבן טרם דרכה, חי לו ננוקה נניקי משבט האוסובוקו...`` המשך יבוא...

sarah

New member
נוויל

אכן יהיה רשע (וחכמנו במרפאה הפסיכולוגית יאמרו אל כך,שאלה שמרגישים חוסר בטחון -נוויל כדוגמא,נוטים להיות כוחניים ומרושעים-כמו וולדמי ``אנד דה לוט``,הרי גם וולדמי שנוא מוגלים בגלל שכשהוא היה ילד קטן-הם התעללו בו...נראה לכם?) *יש לי צב החצר בירושימה,קראתי לו דריאקו :) ,באמת *

והנה פתחנו דיון חדש-

למה וולדי שונא מוגלגים?? והתשובה האפשרית-אבא שלו היה מוגל, הוא ברח בילדותו ואמא של וולדי מתה ושניהם השאירו אותו בודד בעולם...*מוחה דמעה*...כמובן שוולדי לא יכול להאשים את אמו על כך שמתה, אבל הוא יכול להאשים את אביו החוצפן הזה על כך שנטש אותו! ומאז וולדי שונא מוגלגים...היה די ברור, לא? -ליאת- Chocolate, coffe, men...some things are just better rich...

Vilia©

New member
נכון....כמעט

פלר לא רע אני חושבת שהיא מעצבנת וחמודה.... אבל סקיטר בלונדינית? אני לא חושבת....רק העט שלה מצוטט שקרים אז לא ניראה לי שזה אמת.... טלי גריינג`ר

עזבו אתכם,

אם ריטה סקיטר בלונדינית, היא בטח צבועה, בחייכם. ופלר מעצבננת לאללה. היא י ו ת ר מ ד י יפה. מאלפוי נשמע לי די חתיך, למען האמת. אחרי הכל, לא כל הרעים מכוערים. ירוקה.

ברור!

שסקיטר צובעת! אבל הדיון הוא לא בנושא-השיער של ריטה-טבעי או לא טבעי? זה לא משנה אם היא מחמצנת או משהו! מה שמשנה זה אם היא עשתה בכוונה את רוב הרעים בלונדינים...ומי אמר שמאלפוי מכוער? :) מה שלא טוב בציורים של סטרלינג זה שהיא עודה למאלפוי סנטר מרובע ואמורות להיות לו פנים מחודדות...אבל זה לא נושא לדיון!! ומה יש לכם מפלורילה?? בהתחלה היא היתה ממש מעצבנת, אבל אח``כ היא נהייתה נורא נחמדה!! -ליאת- Everything I needed to know, I learnt in prison.

Vilia©

New member
אני מסכימה עם ליאת

אני חושבת שפלר הייתה מעצבנת בהתחלה כי היא חשבה את עצמה יותר מידי... אבל אחר כך היא נעשתה ממש חמודה!!! ובקשר לרעים מכוערים.....לפי דעתי בסרטים עושים אותם הכי יפים!!! אבל את מאלפוי...גם אם הוא יפה אני לא סובלת אותו... ואם הייתי במקום הארי הייתי מקללת את ריטה סקיטר המסריחה הזאת!!! טלי פוטר ``בדקה של עצב מאבדים 60 שניות של שמחה...``

תבדקי אם סבתא שלך לא הייתה ויליה...

אולי לכן את מסכימה אם ליאת:) אני, בשנאת נשים טהורה, עדיין חושבת שפלר פיכסה. חוץ מזה, כמו שאני מכירה את עצמי, הייתי מתאהבת קוודא במאלפוי ומחזירה אותו למוטב. או, מה שנראה סביר יותר, שהוא היה מקלקל אותי. טוב, אולי לכן עדיף שאני לא שם. בעצם, אני כן... ירוקה.

Vilia©

New member
טוב...

תראי...יכול להיות... אבל לפי דעתי פלר הייתה מתאהבת בו כי הוא דומה לה קצת לא? שיער בלונדיני כסוף...עיניים חיוורות.. טלי פוטר

כמה דברים

שימוס פיניגן הוא בלונדיני, ו ה ו א לא יעבור לצד האופל. חוצמזה, אם פרסי יעבור לצד האופל אז הג`ינג`ים לא יהיו סימן הכר לקוסמים טובים ונוויל ל-א יעבור לצד האופל. הוא כבר הוכיח בספר הראשון שהוא מוכן לצאת נגד החברים שלא יעברו על החוק. וזהו, נראה לי. תמר דינור

רחלי!

New member
ריטה סקיטר רעה H-) X4X

זה ברור, לא? היא הרסה לים של אנשים את החיים, נו באמת! וזה לא משנה אם היא צובעת או לא (ברור שהיא צובעת, היא מבוגרת מדי להיות בלונדינית טבעית!), ג`.ק. עשתה אותה בלונדינית, אז היא מצטרפת לתיאוריית השער הבלונדיני=רשע

Vilia©

New member
נגיד......

בסדר...אז ריטה מרשעת בלונדידנית ומצטרפת לקבוצה... אבל מה עם האנשים בעלי השיער השחור... הארי וולדמורט (כשהיה צעיר) אבא של הארי ומקגונגל.... טלי....פוטר

רחלי!

New member
אז זה לא

אין קבוצה של שחרחרים. אנחנו דיברנו על ג`ינג`יים טובים ובלונדינים רעים.

Vilia©

New member
אני יודעת!!!

השחרחרים נייטרלים!!! כי הארי טוב אבל וולדמורט רע ומקגונגל טובה... אז הם לא שייכים לשום קבוצה כי הם יכולים להיות או רעים או טובים... טלי דלאקור

Ginny

New member
מה שאני חושבת

מה שאני חושבת הוא, כמו שאמרתי, שלבלונדינים ובלונדיניות למיניהם יצא שם של אנשים טיפשים וחסרי איננטיליגנציה כהו-זה, אבל מה, ג`יי קיי לא יכלה להפוך 20,000 אנשים מתוך הספר לטיפשים, במיוחד כשהם אמורים ליצור המלה סביבם...(דהה!), אז בקיצור, יהא בחרה את הרעים לעשות בלונדינים, דבר שייחד את הרעים בספר! מי יודע?! אולי גם ייתברר שאתם-יודעים-מי (שלא תחשבו שאני מפחדת לכתוב את השם, זה סתם בשביל הקטע), הוא בלונדיני. זה פשוט מייחד. הנה, עובדה לכל הבנות, רוב הבלונדינים חמודים- לא?! אז למה לא עשו את הארי בלונדיני? כי בלונדינים הם, כנ``ל, ידועים גם לשימצה! I believe I`ve made my point! ביי.......בינתיים! עוברת לענות להודעות אחרות! אביגיל.

Ginny

New member
אז ככה...

מה שנכון, נכון. אבל מה לעשות, בדר``כ, (ובלי להעליב), לבלונדינים יוצא שם של טיפשים, או חסרי השכלה, או כאלה -נכון?! עכשיו, מה היא כבר הייתה יכולה לעשות בספר? לכתוב שמאלפוי עובד בתחנת דלק כי הוא נזרק מבית ספר או משהו?! לא! אבל מי שהיא בחרה לעשות רע, היא בחרה לו כנראה, מהסיבה הזו, שיער בלונדיני, שמעיד, בדר``כ שהבך-אדם חתיך..., ומסיבה זו, ומסיבות אחרות, הוא מתנשא, וכו`, וכו` וכו`! מה דעתכם?

למעלה