צבע צבע צבע

evil i

New member
צבע צבע צבע

אז החלטתי לצבוע את העמוד הזה מתוך פחם שייצא בנובמבר. אחרי הרבה התחבטויות, זה שילוב הצבעים שבחרתי בשביל שיר. הציור כמובן לא גמור, יותר מאוחר אני אצבע את המפלצת הרדיואקטיבית ואשלים את הציור.

amitais

New member
הערות

הבחורה נראית באופן כללי טוב מאוד, אנטומיה, תנוחה וגם בחירת הצבעים. החרב נראית כמו בלוק קרח - היא רחבה מידי ואין עליה אפקטים וצבע שמשכנעים שהיא חרב. אין לה גם את חלק הצלב, המגן שבין הידית ללהב. בקיצור היא צריכה רפרנס יותר טוב. המפלצת: כל הקווים בתוכה נראים כמו קישקוש ולא כמו קווים שיש סיבה ללמה הם שם. אופן הצביעה: נסה לצבוע במשטחים שטוחים ולא בעזרת האיירברש. תסתכל על צביעת מאנגה כרפרנס לזה. כאמור, באופן כללי יש לך תחושה טובה מאוד לגבי תנועה ומבנה גוף, אבל עוד יש לך לאן ללכת בגימורים ובצביעה.

evil i

New member
תודה רבה

אני מאוד רוצה לעבוד במשטחים שטוחים, וגם למדתי קצת איך לעשות את זה, אבל הבעיה היא שאני עדיין נטול טאבלויד וכל הצביעה היא בעכבר. ומכיוון שאין לי נצח וגם ככה הציור הזה לא הכי חשוב לי בחיים כרגע, אני נאלץ להסתפק בburn tool עם קשיחות נמוכה. אתה יודע כמה אני שונא אפקטים של איירבראש, אבל זה מה יש לי כרגע. בחודש הבא אני מקבל מענק שיחרור ואז אני אצטרך להתחיל לעשות עבודה רצינית. לחרב אין צלב. זה הלהב והידית מלמטה. יש חרבות כאלה בכל מיני מנגות למיניהן (כמדוני לcloud מפיינל פנטזי יש אחת דומה). ניסיתי להפעיל עליה אפקטים אבל אני אשתדל עוד קצת אם אתה אומר שיש צורך. אבל אני דווקא מרוצה ממראה הקרח הזה. תודה על הטיפים!

evil i

New member
אמרתי טאבלויד?

התכוונתי טאבלט. יענו, העיפרון המגניב הזה שכותב ישר לתוך המחשב. עדיף אינטואוס של ווייקום.

evil i

New member
מפלצת עם רקע בעייתי

טוב, זה מה שאני יכול לעשות עד עכשיו. המחשב קורס מהגודל של הקובץ והפוטושופ הזונה מחליט לעצמו איזה כלים יעבדו ואיזה לא. אני לא מרוצה מהרקע, אבל אין לי רעיון אחר. אם למישהו יש הצעה לגבי הצבע\אפקטים של הרקע, אני אשמח.

donkeycow

New member
הגולגולת על התחתונים

היתה שם גם לפני הצבע? - זה משעשע בקשר לצביעה, תראה איזה יופי יצאו הרגליים, אי אפשר לעשות את זה בלי מברשות רכות לדעתי הצביעות הכי מוצלחות הן שילוב של מברשות רכות לנפחים גדולים ועליהן מברשות קשות במקומות הנכונים בכל מקרה גרדיאנטים כאלו לא עובדים טוב בכל סוג דפוס ונייר, אולי כדאי שתברר על הנושא הזה קצת לפני שאתה מתחיל לצבוע בכמויות..

evil i

New member
תודה

הגולגולת היתה שם גם קודם. צבעתי את הציור רק לשם הכיף וההתנסות. אין כוונה לצביעה מסחרית.

evil i

New member
שיעור נהיגה ראשון

הסתיים עם פצוע קל (פגיעת ראש). וזה בכלל המורה שלי. והוא היה איתי בתוך הרכב! איך הצלחתי לעשות את זה?! אני חושב שזה רמז. בכל מקרה, הנה עוד קטע קטן מתוך פחם.

evil i

New member
עוד צבע צבע צבע

הפעם, זה השער של פחם #3. פשוט ממש רציתי לראות איך שיר תראה בפרונט עם הבגדים החדשים. זה השלב הראשוני.

Hubert Hubert

New member
יש לי בעיה קטנה.

אני בטוח שיהיו כאלה שיחלקו עליי, ובכל זאת... יש לך את ההצללות המקווקוות האלה שאתה עושה, שזה סבבה, אבל אחר כך אתה צובע את זה צביעה ריאליסטית כזאת ועושה עוד הצללות, ולי זה צורם לעין, זה מתנגש. או שתוותר על הקווקווים או שתוותר על ההצללות בצביעה ותעשה צביעה שטוחה, כמו שאמיתי הציע, זה לא הולך ביחד.

evil i

New member
ספר לי על זה...

הקיוקווים זה בגלל שהציורים במקור נועדו לשחור לבן (החוברת בזירוקס). ותאמין לי, אם הייתי יכול לא הייתי מכניס אותם כי הם רק מקשים לי על החיים בצביעה. כשאני יודע שאני הולך לצבוע ציור, אני סורק אותו לפני ההצללה, ואחרי הסריקה אני מצליל אותו עם עט רגיל. אבל במקרה הזה, צביעה במחשב ממש לא היתה בתכנון.

j i m m y

New member
לא נראה שאתה שונא איירבראש

נראה דווקא שאתה מאוד אוהב להשתמש באפקטים של אייר בראש. כמו שאמרו לפני - צביעה שטוחה, זה כל הסיפור. גם בדוגמא שהבאת אין אלא צביעה שטוחה עם אזורים מדורגים, בסגנון תחריטי עץ יפניים.

giri

New member
יפיפה

לגבי הערות, חוץ ממה שכבר אמרו לך על ההתנגשות בין הדיו לצביעה, לי מאד צורמת האמרה של החצאית עם המשולשים האלו. החולצה, האפודה והגרביים יושבים כ"כ טוב על הגוף שלה, וגם החלק העליון של החצאית מצויין. אז מה זה השפיצים הלא ברורים האלו? סתם חבל.

למעלה