צבע מתבהר

81mimi

New member
צבע מתבהר

האם לקראת ההחלמה של קעקוע צבעוני הצבעים מתבהרים? כלוממר אחרי שהוא מתקלף ורואים שהקילופים צבעוניים.

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif הממ...

במהלך ההחלמה הקעקוע מתקלף, ורק לאחר החלמה מלאה אפשר לראות הגוונים ה"אמיתיים" של הקעקוע. לדוגמא, קעקוע אפור כהה יראה בהתחלה שחור, ורק אחרי הקילופים הוא יראה אפור כהה. לזה התכוונת?

81mimi

New member
תגובה

ממש ההפך, שרציתי שישאר שחור והפך לאפור. או ורוד כהה שהפך לורוד בהיר שקוף כזה.

זה קורה לפעמים.

תנסי לחזור למקעקע ולבקש שיתקן לך את הצבעים. אם אני לא טועה הוא אמור לעשות את זה ללא תשלום נוסף.

81mimi

New member
שוב זמן החלמה??.

לא נראה לי כלכך שווה לעבור שוב פעם את זמן ההחלמה בשביל זה.

amircn1

New member
בניגוד לקעקוע חדש...

תיקונים הם בד"כ פחות גדולים ונרחבים ולכן גם ההחלמה היא בהתאם, אמנם חלים כל כללי ההחלמה הרגילים אבל זה הרבה פחות משמעותי ועכשיו לתשובה קצת יותר רצינית (זהירות, זה הולך להיות ארוך !!
), אני אתחיל בכך שבאופן עקרוני וכללי אין שום סיבה שבעולם לחזור על כל קווי הקעקוע שלושה-ארבעה שבועות מיום עשייתם. אין שום סיבה באופן כללי לחזור גם על הקעקוע תוך זמן כה קצר מיום עשייתו... אם הקעקוע דורש חזרה על כל הקווים, או על כל כולו תוך זמן כה קצר זה מעיד על איזשהי בעיה. כאשר מקעקע עובד כמו שצריך הדיו כולו מוכנס לאזור הנכון בעור ולא אמור לצאת החוצה או "לברוח", בכך אין שום הבדל ברעיון הכללי בין עשיית קווים ומילוי. עם זאת, ישנם מקרים רבים בהם יש צורך לחזור למקעקע זמן קצר לאחר עשיית הקעקוע וזה מה שנקרא "טאץ' אפ", או בעברית: תיקונים. בזמן ההחלמה ישנם הרבה מאוד דברים קטנים שעלולים לגרור צורך בטאץ' אפ אחרי הקעקוע. אם למשל מרחנו יותר מידי משחה על האזור של הקעקוע או על איזור מסויים בקעקוע, אנחנו יכולים לגרום לדהייה מוגברת באותו האזור ואז צריך לגשת למקעקע כדי שיחזור ויתקן. אם קילפנו לבד ופצענו את האזור, או שסתם פצענו את האזור בטעות, גם אז עלול להיווצר איזור לבן כזה או בהיר יותר בקעקוע - שוב עניין קטן שאפשר לסדר בטאץ' אפ. גם בזמן השינה יש אנשים שזזים יותר ובטעות גורמים לקילופים שעדיים לא אמורים לרדת... כל מיני מקרים שכאלה יכולים לגרום לנזקים קטנים בקעקוע שאפשר לתקן בקלות בדרך כלל, מומלץ כמובן לחכות באמת כחודש עד לתיקונים כדי לתת לקעקוע להגיע למצבו הסופי לפני ששופטים. בזמן העבודה, מקעקע מקצועי גם יכול להתקל בבעיות שלאו דווקא נובעות מחוסר מקצועיות שלו. אם אדם מגיב בצורה מאוד חזקה לקעקוע והעור שלו מאוד מתנפח או מדמם, זה מקשה על המקעקע לראות את משטח העבודה ולפעמים במקומות מסויימים זה יכול לגרום לצביעה להיות קצת פחות חלקה. חשוב להסתכל אבל על כל הצביעה כולה - אם הכל נראה רע יכול להיות שמדובר בעבודה חובבנית ולאו דווקא בבעיה בעור. עבודה עם צבעים מאוד בהירים דוגמת לבן יכולה לגרום לאותה בעיה - קושי בלראות היכן נצבע כבר והיכן לא... זה משום שהאדמומיות של העור יכולה להסוות קצת היכן כבר מונח הדיו, בכל מקרה, אין מנהג כזה של לחזור על הקווים אחרי מספר שבועות - זו המצאה של מקעקעים שמסבנים את הלקוחות שלהם בכל מיני שטויות כדי להצדיק עבודה גרועה למרות זאת בקעקועים גדולים יש צורך לעיתים לעשות מעט טאץ' אפים, כפי שבלאדי כתבה, אחרי הקילופים וההחלמה הקעקוע נראה קצת שונה והאומן יכול להבחין פתאום בדברים שחסרים לו או מפריעים לו מבחינה אומנותית, זו הסיבה שמומלץ מאוד לחזור למקעקע/ת לביקורת ולהראות לו את העבודה מוחלמת

81mimi

New member
התקלף בזמן מריחת המשחה

אני מורחת 3-4 פעמים ביום ושוטפת לפני כל מריחה חדשה. ותוך כדי מריחה יש מן קילופים צבעוניים ואז רואים את הצבע המקורי של הקעקוע. הוורוד נהיה יותר בהיר ללא הקילופים כשלפני הוורוד היה ורוד פוקסיה כזה . בכל אופן חשבתי על גוון וורוד יותר כהה למרות שלא דיברנו על זה שקיעקעתי. אני מציינת שלקחנו סקיצה ללא צבע ובחרנו תוך כדי את הצבעים. מדובר על פרחים עם מסגרת בצבע שחור .

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif חבל שלא דיברתם על זה לפני

המקעקע לא קורא מחשבות. "חשבתי על גוון ורוד יותר כהה למרות שלא דיברנו על זה". אז הוא היה אמור לנחש? חבל שלא קובעים דברים כאלה לפני, כי אז נשארים עם קעקוע שלא שלמים איתו. בכל מקרה - קעקוע אמור להתקלף והצבעים טיפה משנים את גוונם במהלך ההחלמה. אם זה לא מוצא חן בעינייך - גשי למקעקע לתיקונים אחרי החלמה מלאה. ותשתדלי להגיד לו הפעם בדיוק איזה צבע את רוצה...

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif לא שווה?

אז את מעדיפה להישאר עם קעקוע שאת לא שלמה איתו, רק בשביל לא לעבור שבועיים של טיפה גירודים וכאב? כאב זה זמני, הקעקוע שלך נצחי. את באמת מוכנה להתפשר על הקעקוע שלך בשביל לא לעבור שוב את התהליך?

81mimi

New member
אני מאוד שלמה עם הקעקוע

וגם עם הצבעים, סתם שאלתי כדי לדעת אם זה בסדר. זה ממש לא קריטי בעיני. פשוט ביום הראשון הוורוד היה מאוד כהה וחשבתי שזה הצבע והוא התבהר אחרי הקילוף אבל ממש ממש יפה. ובקשר לתיקון לא נראה לי שכדאי שוב לעבור את זה אם גם ככה הוא מאוד יפה.

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif זה כבר משהו אחר ../images/Emo13.gif

פשוט מההודעות שלך השתמע כאילו את לא מרוצה מהשינויים הללו בגוונים... בכל מקרה - גם אם תרצי לשנות, טאצ' אפ זה עניין הרבה יותר עדין מקעקוע שלם. פחות כואב, פחות מציק, החלמה פחות קשה. לשיקולך.

adi2121

New member
../images/Emo207.gif עור כהה וקעקועים

קעקועים ייראו אותו דבר על עור כהה? זתומרת,הצבעים לא ייראו שונה או משהו? אף פעם לא ראיתי מישהו עם עור כהה וקעקועים פשוט |: ובשלב זה או אחר אני ארצה לעשות,וזה קצת בעיה להתחרט על קעקוע כי הצבעים לא יצאו יפה, אחרי שעושים.

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif עור כהה - צבעים כהים

ככל שהעור יותר כהה, כך רואים עליו מגוון מצומצם יותר של צבעים. לכן אנשים בעלי עור כהה מאוד (אפרו אמריקאים למשל) עושים קעקועים בשחור או כחול כהה בלבד. השאלה העיקרית היא עד כמה העור שלך כהה ואילו צבעים את מעוניינת לקעקע.

adi2121

New member
כהה מאוד P: תימניה

אבל מהכהים. אני השמאלית מן הסתם P: התכנון זה בעורף או גב תחתון. אמנם החלטתי שאם אני עושה זה יהיה רק אחרי הצבא,אבל אם אני אראה שאני ממש ממש רוצה את זה,אז לפני הצבא.שזה עוד שנה וקצת. זמן להחליט יש בכל אופן. התחשק לי צבעוני :[ יש גם דיו לבן,לא? אוכ לא רוצה קעקוע שחור.

adi2121

New member
חחחחחחחחחחחחח אני לא אתיופית ;(

הרוב אומרים הודית בכלל D: לפני כמה ימים הייתי בקיוסק ודיברתי בפלאפון, והמוכר הסטלן צעק לי שעה"נמסטה נמסטה", והפריע לי לדבר (שיחה חשובה :mad: ) עד שהנחתי את הפלאפון ואמרתי בזעם"אני תימניה,עמה :mad: " זה היה נורא מצחיק D: (ותודה P: )

למעלה