צבע מים לבן

L2010

New member
צבע מים לבן

שלום לכולם, קניתי לפני כמה שנים צבעי מים בכפתורים וקיבלתי שפורפרת של צבע לבן איתם, הצבע לבן נגמר ואני לא מוצא איפה לקנות צבע לבן בודד (עדיף בכפתור כי הוא נשאר ליותר זמן),

תודה לכולם :)

zoareena

New member
לא משתמשים בלבן בצבעי מים

אני מקווה שלא ערבבת את הלבן עם הצבעים? כי לא אמורים להשתמש בלבן בכלל.
אפשר להשתמש עם הלבן רק בשביל להוסיף כמה נקודות של צבע לבן לאור וכו' אבל לא על מנת להבהיר גוונים וכו'.
בכל מקרה, את/ה יכולה לקנות צבע אקריליק לבן על מנת להשתמש בו על צבעי מים.

iwata018

New member
עוד טיפ קטן (וחשוב) בנוגע לצבע הלבן..........

"צבע" לבן הוא אטום במהות שלו ולכן הוספה שלו אל צבעים אחרים תהפוך אותם לאטומים גם כן , כאשר מדברים על צבעים שעל בסיס מים (כולל אקריליק כמובן) . התהליך של האטמת הצבע נקרא buffer ומשתמשים בכך בעיקר כאשר רוצים להגביל את הכהיית הצבע לאחר 100 % כיסוי , וליצור משטח אחיד של כיסוי , דבר שקשה מאד להשיג עם צבעים שקופים אשר מתכהים עם כל שכבה נוספת. בצבעי מים נהוג להשתמש בצבע הלבן של המשטח עליו מציירים וזו מהות הצביעה השקופה . רק במקומות אשר דורשים אטימה מוחלטת של צבע מסוים אפשר להשתמש בצבע לבן לשם עירבוב וכמו שאמרה קודמתי , אפשר גם בצבע לבן מסוג אקריליק !!!!

iwata018

New member
לצערי גואש יפספס את המטרה העיקרית ...........

שהיא במקרה זה , כפי שנאמר ליצור צבע אטום או היילייט . ה"פילר" של הגואש אינו מספיק מרוכז ולכן אני לא רואה שום סיבה להשתמש בו במקומות שצויינו . אקריליק באיכות טובה ייתן את התוצאה הרצויה וימנע תיסכולים ובכי מרורים

יודעת על חנות בירושלים

שיש להם אתר אינטרנט וגם עושים משלוחים.

השרות שם מעולה ויש להם על בטוח שפורפרות של צבע מים לבן ושל יותר מחברה אחת.

קוראים להם ונטורה והם יושבים בתוך האקדמיה בצלאל כך שאפשרי להניח שהם יודעים מה הם אומרים :)
נסי כאן, v-arts.co.il

בהצלחה

למעלה