צבע מוזר לגרבר

שמש א

New member
צבע מוזר לגרבר

קניתי גרבר בננה, תות שדה ופתאום הצבע נראה לי מקולקל.... אין לי נסיון עם גרבר כזה ולא מצאתי נוסף בחנות להשוות. מישהי יודעת האם זה צבע תקין? תודה...

Nataly28

New member
ובלי קשר מומלץ לטחון להם טרי

זה עדיף מאשר פירות שעומדים כל כך הרבה זמן בתוך קופסא ואם את טוחנת אז אין בזה סוכר , כאן לרב הם מוסיפים סוכר שזה עוד יותר לא בריא

Nataly28

New member
היית מציה לך להתסכל ברכיבים

ברב הגרברים יש תוספת סוכר (בפירות)

ללה11

New member
למה את חושבת שלא בדקתי?

ממה שאת כותבת - כנראה לא רכשת גרבר ובודאי אין לך בבית, אבל אני כנראה "אמא לא טובה" ומאכילה את הבן שלי בגרבר. יש לי בבית אולי 10 קופסאות ובאף אחת מהן אין סוכר. לא בפירות ולא בירקות. חבל להטעות. אולי זה בגלל שאני בארה"ב, אבל למיטב זכרוני לא היה סוכר גם בגרבר שבו האכלתי את הבן הגדול שלי בישראלץ ועכשיו יצאתי אמא "לא טובה" פעמיים!!! בנוסף - וזה חשוב לדעת - כאן קיבלנו המלצה מפורשת של רופא הילדים לתת ירקות מסוימים דווקא בגרבר (או של יצרנים אחרים) כיוון שיש בגידולים מסוימים יותר מדי ניטריטים, למשל בגזר. מה שאני לא יכולה לבדוק בבית (כמות הניטריטים בירקות) גרבר יכולים לבדוק, ולכן זו ההמלצה. אז חבל להטעות וליצור את הרושם כאילו גרבר זה לא טוב.

Nataly28

New member
לא אמרתי שאת אמא רעה? (איפה כתבתי את זה?

כשאריאל הגיע לגיל של מוצקים רציתי לקנות גרבר כדי שינסה את המרקם ורק הטעם של התפוחים היה בלי סוכר, בארה"ב יש יותר מבחר זה ברור לי. אולי עכשיו הביאו אבל זה לא רלוונטי עבורי - לפני שנה (כשאיראל היה בן חצי שנה) היו רק עם סוכר. אני לא מטעה אני מדברת על סמך עובדות!

שמש א

New member
אם אף אחת לא מכירה את הגרבר הספציפי

אז באמת אזביל וזהו. תודה

ayala26

New member
אני באמת לא מכירה גרבר

אל אם כל הצנצנות בחנות נראות אותו דבר והתאריך בסדר אז אולי זה הצבע. אני גם נתתי לבני אוכל בצנצנת אבל לא פירות. לא אהבתי את הטעם ולכן פירות העדפתי להכין לבד. נתתי ירקות בצנצנות לפעמים אבל לא של גרבר.

שמש א

New member
מאוחר מידי ../images/Emo51.gif

הזבלתי אותו אתמול בערב... תודה בכל מקרה.

למעלה