צבע לרצפת בטון

• פותח הנושא uvls
  • פורסם בתאריך

uvls

New member
צבע לרצפת בטון

בוקר טוב, 30 מ"ר של רצפת בטון במרפסת פתוחה מחפשים חיפוי או גיוון בתקציב מינימאלי- מאות בודדות של שקלים ודרומה. עץ לא בא בחשבון בגלל המחיר, כנ"ל מדה מתפלסת, אפוקסי וריצוף למינהו. מדובר בשטח ציבורי, כך שהחיפוי חייב להיות עמיד. כרגע עומדים על סדר היום מילוי חצץ של כמה ס"מ או לחלופין צבע כלשהו. אודה לכל עצה בנוגע לסוג הצבע המתאים למטרה, בהנחה שפני השטח לעולם לא יוכלו להיות נקיים מחול ואבק לפני הצביעה ועתידים לסבול מהתעללות בינונית עד קשה לאחריה. האם מדובר בקרב אבוד, או שמא יש חומר מתאים? כמובן שכל רעיון לפתרון אחר יתקבל בברכה. תודה ויום טוב, יובל

mgflash

New member
ריצוף חוץ

תכנס לאתר מצ"ב mi אולי זה ייתן לך רעיונות. אני לא יודעת מחירים ולכן אני לא ממליצה על נשהו מסויים אבל נראה לי כי אולי בטון מוטבע יכול להתאים.

mgflash

New member
בנושא צבע

צריך להשתמש בצבע המיועד לצביעת חניונים יש למס' חברות כגון טמבור, יעקבי ונירלט. מצ"ב לינק לחברות

uvls

New member
תודה

צריבת בטון היא אכן אחת האפשרויות. אני בדרך לברר עלויות כעת. לגבי צבע, נראה כי הפרוצדורה מורכבת ויקרה מידי עבור השיפוץ הזה. יש ללטש את הבטון בעזרת מכשור יעודי, ובנוסף הצבע עצמו מעט חורג מהתקציב (בסביבות 1000 ש"ח לשלושים מ"ר). שרונקה, מה זה בומנייט? תודה

בומנייט :

יציקה עם הטבעה עליה בצורות שונות (מרצפות בגדלים שונים, ריצוף משולב כביכול וכו'). בעצם מכונה מטביעה את המרצפות בחומר. החומר דומה לבטון ,אבל בניגוד לבטון רך- הוא לא סופג. אם אני לא טועה, בומנייט הוא בעצם שם החברה המייצרת. (כמו "פריז'ידר") נדמה לי שיש להם דוכן בבילדינג. בהצלחה.

mgflash

New member
בומנייט זה מותג

הצעתי לך בטון מוטבע ושלחתי לך לינק בו תוכל למצוא את כל פרטי החברות כשאתה לוחץ על הלוגו שלהן בדף המוצרים. שלחתי לך לינק בו תוכל למצוא את בומנייט ואת טרה סטון, שתי החברות עוסקות בריצוף מוטבע.

uvls

New member
תודה על ההפניות, אבל

האריחים אינם רלוונטים על רקע כלכלי (מצטער שאני מדבר כל כך הרבה על כסף). עוד יומיים שלושה אדווח מה הוחלט ליישם שם. שבת שלום

למעלה