צבע לבית

אילת 55

New member
צבע לבית

אביבה שלום לקראת פסח (או לאחריו) החלטנו לצבוע ולשפץ קצת את הבית. חילקתי את התכנית לפי 9 אזורי הבגואה. שאלתי היא: האם לצבוע כל חדר/אזור בצבע שמתאים לו לפי האזור או שאולי עדיף לבחור חדר אחד ולעשות את כל התיקונים הדרושים בחדר זה. מקוה ששאלתי מובנת תודה

שלום אילת

שאלה טובה, שמאפשרת לי להסביר קצת יותר... התשובה היא, גם וגם... בחלוקת האזורים לפי הבאגואה יש לכל אזור את הצבע המתאים לו. אבל...ישנם צבעים כמו האדום למשל, ששייך לאזור התהילה, או השחור ששייך לאזור הקריירה, או הסגול של אזור השפע, שאינני ממליצה לצבוע את כל החדר בהם. כמות רבה של הצבעים האלה, עלולה לגרום לתופעות לא רצויות. יש עוד דברים שכדאי לשים לב אליהם, למשל, מה קורה אם באזור התהילה יש שירותים, או מחסן? איזה צבע יהיה מתאים במידה ואזור המשפחה או החברים הוא המטבח? וכן הלאה. אני מציעה לך לצבוע את החדרים בצבעים נייטראליים, לא ממש לבן אלא קצת גוון, בגוון המתאים או מה שנעים. בחדרים שאפשר, להשתמש בצבע המתאים והיכן שלא...לשים משהוא סימלי בצבע של האזור.תמונה, קישוט, כרית וכו'. חדר אחד, לביצוע כל התיקונים לא יהיה אפקטיבי מספיק, וייתכן שיהיה עמוס מבחינת האנרגיות. תיקון של לימודים אפשר לעשות בחדר של אחד הילדים, תיקון של זוגיות בחדר השינה, תיקון של תהילה בחדר עבודה וכן הלאה... לא לשכוח את אזור האדמה בבית, המרכזי, לשמור עליו בצבע ששיך לאזור הזה. בכל אזור של הבאגואה, יש באגואה נוספת שבתוכה יש באגואה נוספת ועוד ועוד הזרימה בין האזורים נמצאת כל הזמן, בתנועה מתמדת. יום נעים

אילת 55

New member
אביבה תודה../images/Emo51.gif

כפי שחשבתי. אצבע את כל הבית (אזור ציבורי ומעברים) בגוון של שמנת, ואולי את החדרים בגוונים שמתאימים לבגואה אך שלא יהיו חזקים מדי (אולי קצת פסטלים). לא כל כך הבנתי את הבגואה בתוך הבגואה וכו', אבל חדר אחד מתוקן הוא באמת יכול לצאת קצת עמוס מדי. ביתר החלקים אשתמש בצבעים באביזרים כפי שציינת. אני מקווה שבקרוב אצליח לסרוק את התכנית ועליה רשת הבגואה ואולי אבקש חוות דעת נוספות.
תודה ועזרת לי מאד

למעלה