צבע הנשמה

יעלקר

Well-known member
מנהל
צבע הנשמה

רותי שלום, מצטרפת לרשימה הארוכה ומבקשת בבקשה אם אפשר לומר לי מה צבע נשמתי.תודה

יעלקר

Well-known member
מנהל
צבעי נשמה

רותי,
אני מאוד מאוד מודה לך . את לא יודעת כמה שאני מחתברת לצבעים הללו תראי מה שכתבתי אתמול בערב בנושא. אלו צבעים שמרגיעים אותי (כן אני יודעת מה מסמל כל צבע מבחינת רגשות) הצבעים בכיתתי הם בגוונים של כחול וירוק. העבודות ת מ י ד הם על בריסטולים ירוקים וכחולים ויש עוד אין ספור דוגמאות בחיי היום יום שזה פשוט א נ י . אני מודה לך. אבל יש לי שאלה נוספת קראתי מה כתבת לגבי כל צבע וצבע. מה עלי לעשות כדי להעלות שלב ,ללמוד, בקיצור מה אני עושה עם הידע שיש לי בנושא כדי להתקדם ולהתפתח הלאה???

רותי 11

New member
מה שעלייך לעשות בעצם זה

להיות מחוברת לרשימת הנשמה שלך ללמוד את השיעורים בצורה המהירה יותר התפתחות רוחנית מאוד עוזרת לקדם מהכלים בחיים. והכי חשוב להיות קשוב לרצונות הנשמה כדי לא לדחות דברים לגלגולים אחרים

רותי אשמח לדעת מה את מקבלת

לגבי צבע נשמתי? אשמח לדעת אם יש ספרים או ספר המדבר על הנושא? תודה אריאלה אור ואהבה

רותי 11

New member
אריאלה האחת1 ../images/Emo34.gif

כחול עם מעט סגול בהיר. אפשר לקרוא על זה בספר "מסע הנשמות" וב"גורלן של נשמות" - שבו יש השלמה לעומת הראשון

shandror

New member
צבע הנשמה

הי רותי, אם תוכלי לשאול בשמי מה צבע נשתי, מאוד מאוד אודה לך ולאחר מכן, אם הוא יתאים למה שאני באמת חושבת שהוא - אשלח לך משהוא! תודה רבה מראש - שני

shandror

New member
כחול עמוק כמו זה?

תכנסי ותראי! מה הפירוש של צבע זה? כחול עמוק עם נקודות של זהב?

shandror

New member
דרך אגב

אני ציירתי את הציור הזה אחרי מדיטציה לקריאת הנשמה - זה מה שראיתי: מערבולת של אור ענן כחול עמוק הולך ובא במעגלים

רותי 11

New member
היי מתוקה -אם תראי מה

כתבתי על צבעי הנשמה ומה כל צבע מסמל אז תדעי זה כבר עבר דף - אבל זה תחת השרשור "צבעי נשמה".

V e n e r a

New member
שלום רותי וחברי הפורום, מהו צבע נשמתי?

כיצד הצבע משתנה? האם הוא יכול להשתנות במהלך גלגול? פורום מאוד מרתק,אני נהנית לקרוא פה, מקווה להשתתף כשאסיים את תקופת המבחנים הנוכחית.
לילה טוב.

V e n e r a

New member
עכשיו ראיתי שהוא יכול להשתנות במהלך גלגול

בתשובתך לשאלה אחרת
אז עולה בי שאלה עד כמה הוא יציב? יש נשמות שמשמרות את הצבע ומשתנות לאט יותר ויש שיכולות לקפץ בין צבעים על בסיס קבוע? כמו שבני אדם מקבלים שינויים ומתאקלמים מהר יותר ולאט יותר...? ואיך מסתדרות בינהן נשמות עפ"י הצבעים? אני מניחה שכל אחד יכול ללמוד מכל אחד, אבל טיב היחסים מעניין אותי... תודה.

רותי 11

New member
V e n e r a

הצבע בעקרון יציב והוא משתנה בהתאם להתפתחות שלנו ככל שאנחנו בני האדם לא נבין את מה שבאנו לעשת, אז ככה הצבע הנשמתי יגיב, הוא ישאר יציב, אבל המטרה היא שהוא ישתנה ותקדם הנשמות מסתדרות ביניהן בקבוצות משפחתיות, ואותן קבוצות הן בערך באותה רמה התפתחותית

רותי 11

New member
../images/Emo34.gif V e n e r a

צהוב עם שילוב של ירוק. הצבע משתנה בהתאם להתפתחות שלנו כאן - והצבע בהחט יכול להשתנות במהלך החיים שלנו כאן. ושיהיה לך בהצלחה במבחנים

למעלה