צבע המים...

מרי-לו

New member
צבע המים...

הבוקר קניתי ספר בשם ``צבע המים``(כן, כן תתפלאו אני גם קוראת ספרים לא רק מצ`וטטת). בסמטימצקי אמרו לי שהספר מתאים במיוחד ליום-האם. התחלתי לקרוא אותו והיה שם, בגב הספר קטע שבו אני רוצה לשתף אתכם: ``יום אחד בהיותו ילד כשאימו בכתה בעת התפילה בכנסייה שאל אותה למה היא בוכה. `חשבתי שדמעותיה של אמי הגיעו ממקום אחר, מקום רחוק, מקום הנמצא בתוכה, שאליו לא נתנה לאף אחד מאיתנו, ילדיה, להגיע, ואפילו כילד הרגשתי שהיה מאחוריהם כאב`. באותה שיחה שאל אותה אודות מהותו של אלוהים - האם הוא שחור או לבן? האם הוא אוהב יותר אנשים שחורים או לבנים? והיא ענתה לו: `הוא אוהב את כל האנשים. הוא רוח...` `איזה צבע יש לרוח של אלוהים?` שאל הילד - `אלוהים הוא בצבע המים`.`` אז לכולנו, הנשים - יום אם שמח ומלא אהבה, אהבה ללא תנאים - אהבה של אמא. מרי-לו

Spiderwoman

New member
אמממממ...

יפה מאוד מרי <פששששש היא גם קוראת ספרים> ויום אם שמח לךךךךךך! זה היום דרך אגב???

מרי-לו

New member
ספיידר

יום האם מחר - 23.2.2001. רוצי לקנות לאמא שלך מתנה ... וד``א אם היא אוהבת ספרים אז אני ממליצה על ``צבע המים``.

צבע המים

צבע המים כצבע עיניו של תינוק הפוקח אותן לראשונה בעולם הצבע שהוריו רואים על ביטנה של אימו מתנשמת עדין מהמאמץ של לתת לו חיים ואביו הדומע והנרגש המתבונן בו בפליאה כמו שאדם וחווה התבוננו לראשונה בפרי עץ הדעת צבע המים כצבע עיניה של ילדה עולה לכיתה א ולראשונה בחייה היא מבינה שהחיים יפים אבל עליה מוטל לקחתם ולחיותם שבפעם הראשונה קולטת באמת מהי אחריות צבע המים כעיני האוהבים נער ונערה לראשונה בחייהם נונתנים לאחר להתקרב לגעת לחדור שבפעם הראשונה בחייהם הם לומדים מה זה לוותר צבע המים כצבע עיני אישה קשישה על קבר בעלה איתו חיה כל חייה ולראשונה היא מבינה שבלילה לא יהיה עוד את מי לחבק ויהיה קר...

למעלה