מה הם כיווני החדר? והיכן הוא ממקום יחסית למרכז הבית? מאיזה כיוון נכנסים לחדר ולאן פונות הפנים כשאת נמצאת בכניסה לחדר? ממליצה לך לעשות את זה עם מצפן ולא "בערך"... יום טוב
התחלתי לענות לך, אבל אז חשבתי שיותר ברור יהיה לצרך ציור, אני מקווה שפחות או יותר הוא מובן. אפשר לראות שם שבחדר של הבת שלי יש שני חלונות שפונים לצפון ומערב. תודה רב, אורלי
ולשרטוט, אין כל הרבה אפשרויות אז... להציב את מיטתה בפינה הצפון מערבית כשראשה לכיוון מזרח. זכרי שזהו כיוון קר מאוד ועליך כל הזמן לחושב איך את מחממת לה את האוירה בחומרים, צבעים וקישוטים. וילונות בחדר - חובה כריות עגולות, לא להרבות בחפצים או צעצועים כוננית/ארון נמוכים. לא בגובה אדם בוגר. צבעים: שמנת/כתמתם/צהבהב/ורדרד/סגלגל - כרקע ואדומים כנקודות מסוימות קטנות רק לשם "חימום"... ה צ ל ח ה ו ב ר כ ה
ממוקמת בפינה דרום - מערב כשראשה לכיוון מערב מכיוון שרצינו למקם אותה בצמוד לקירות פנימיים של הבית וגם לא מתחת לחלון. את יכולה להגיד למה המיקום הזה לא מומלץ. תודה רבה, אורלי
אינסטינקטיבית עשיתם בדיוק את מה שאתם מרגישים - להגן עליה וזה מצוין רק שהמיקום הזה לאורך זמן יצור אצלה חוסר בטחון ועלול להגביר פחדים (ואני לא רוצה להוסיף עוד מילים ברשותך)... הוילונות יגנו על החלונות, ויש לשמור עליהם סגורים כשהיא ישנה בחדר וגם לסגור את דלת החדר שלה... לכן, לחמם את ההרגשה שלה בחומרים וצבעים ולתת לה להיות ממוקמת בעמדה שתיתן לה בטחון. לפי השרטוט היא גם נמצאת מול דלת הכניסה לבית... יש לשים לב גם לזה... עד כאן